Διχαστικό σύμβολο χαρακτηρίζει η ΕΡΤ τον Σταυρό της Χριστιανοσύνης

Share:

Η αστυνομία της Λέσβου φέρεται να προχώρησε σε προσαγωγές και συλλήψεις πολιτών οι οποίοι, το πρωί της Κυριακής, έστησαν έναν μεγάλο, μεταλλικό σταυρό στην ακτή Απελή, στα Τσαμάκια, στη θέση παλιότερου σταυρού που κάποιοι είχαν καταστρέψει.

Σε μια ακόμη επίδειξη της μανίας κατά της Ορθοδοξίας και στα πλαίσια του νέου δόγματος που θέλει η Ελλάδα να αποκοπεί από αυτήν και να μετατραπεί σε μια άθεη μάζα άθεων και χωρίς ταυτότητα πολιτών, το κρατικό κανάλι ωμά και αβίαστα χαρακτηρίζει το σύμβολο της Πίστης του ελληνικού λαού ως διχαστικό.

Το κρατικό κανάλι που πληρώνουν από το υστέρημα τους 10 εκατομμύρια Ορθόδοξοι Χριστιανοί σε ρεπορτάζ για την αποκατάσταση του Χριστιανικού Συμβόλου που βανδαλίστηκε από αγνώστους στην Λέσβο, προσβάλει το σύμβολο της Πίστης, την ίδια ώρα που επιβάλει στην ελληνική κοινωνία με μεθόδους ακραίας και κατευθυνόμενης προπαγάνδας τις εισαγόμενες θρησκείες και αιρέσεις σε ένα παραλήρημα καταδίωξης της χριστιανοσύνης.

Ο χαρακτηρισμός «διχαστικός» για τον Σταυρό του Ιησού Χριστού δεν είναι απλά μια ατυχής αναφορά αλλά μια κορυφαία προσβολή συμβόλου που αποτελεί παράνομη ενέργεια και αντίκειται στις επιταγές του Συντάγματος της χώρας αλλά και στον σεβασμό της επίσημης θρησκείας της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Επειδή αυτό δεν ακούστηκε και δεν γράφτηκε από κύκλους των Εξαρχείων αλλά από την κρατική τηλεόραση, δηλαδή από θεσμό της Ελληνικής Δημοκρατίας, όπως μας αναφέρουν έγκριτοι νομικοί αποτελεί συνταγματική παραβίαση και προσβολή εξύβριση δυσφήμιση επίσημου θρησκευτικού συμβόλου. Η διοίκηση της ΕΡΤ είναι έκθετη για μια ακόμη φορά, όπως έκθετη είναι και η ελληνική κυβέρνηση που έχει δώσει την κεντρική κατεύθυνση την ίδια ώρα που πουλάει παραμύθια στην Χριστιανοσύνη με την επαναλειτουργία της σχολής της Χάλκης και θεατρικές επισκέψεις στην Αγιά Σοφιά.

Ο κομματικός στρατός της Μεσογείων συνεχίζει να καταρρακώνει κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας και να διαγωνίζεται σε κιτρινισμό και κατευθυνόμενη δημοσιογραφία ιδιωτικά μαγαζιά ενημέρωσης, που δεν τα πληρώνει όμως ο έλληνας φορολογούμενος.

otavoice.gr

Previous Article

«ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΟΣ» Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ;

Next Article

«Εμφύλιος Πόλεμος στην Αλβανία»!

Διαβάστε ακόμα