«Εμπορία ανθρώπων» και ηθική διακυβέρνησις

Share:

Σάλος εξέσπασε την παρελθούσαν εβδομάδα σχετικώς με προσλήψεις του κ. Μπόλαρη εις το πολιτικόν του γραφείον. Συμφώνως προς την ιστοσελίδα protothema.gr της 3ης Απριλίου 2019:

«Μετά λοιπόν το σάλο που ξέσπασε με την πρόσληψη της Θωμαρίτας Καλδάρα, η οποία είχε προκαλέσει πλήθος σχολίων με τις άκρως αισθησιακές φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, αποκαλύφθηκε χθες πως ο κ. Μπόλαρης εκτός από την personal trainer είχε πάρει στο πολιτικό του γραφείο και την πρώην Σταρ Ελλάς Λένα Χρυσηίδα Παπαρρηγοπούλου, της οποίας την πρόσληψη είχε υπογράψει ο τότε υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος».

«Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους, ποτέ… Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έμπειρους δημόσιους υπαλλήλους, οι οποίοι έχουν εύσημα από την υπηρεσία τους. Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα κάποιων λάγνων ηθικολόγων, οι οποίοι ασχολούνται με σεξισμό» πρόσθεσε ο κ. Μπόλαρης.

Μετά τρεις ημέρας υπέγραψε σύμφωνον κατά της «εμπορίας ανθρώπων» (trafficking) με την Εκκλησίαν της Ελλάδος. Τα συμπεράσματα. Ως κατέστη γνωστόν από το ΑΠΕ-ΜΠΕ της 6ης Απριλίου 2019:

«Κοινό μέτωπο κατά της εμπορίας ανθρώπων σε όλες τις μορφές δρομολογούν υπουργείο Εξωτερικών και Εκκλησία. Η προσπάθεια συντονισμού ανήκει στον υφυπουργό Εξωτερικών Μάρκο Μπόλαρη, ο οποίος με επιστολές του προς όλες της Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδας, αλλά και όλων των άλλων δογμάτων στη χώρα μας, ζήτησε τη συν­εργασία πάνω στο κρίσιμο ζήτημα της πρόληψης του εγκληματικού φαινομένου της εμπορίας ανθρώπων και της αντίστοιχης προσφοράς αρωγής και προστασίας στα θύματά της… «Στόχος μας» πρόσθεσε «είναι η όλο και μεγαλύτερη συν­εργασία μας για την από κοινού διοργάνωση ενημερωτικών πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση αυτού του επονείδιστου εγκλήματος και για τη διερεύνηση της δυνατότητας συμμετοχής των Μητροπόλεων στο δίκτυο φορέων που προσφέρουν αρωγή και προστασία σε θύματα εμπορίας και εκμετάλλευσης ανθρώπων»».

Previous Article

Εκκλησία του Χριστού δέχεται επιθέσεις από τις αντίθεες και αθεϊστικές δυνάμεις στην χώρα μας

Next Article

Η αξία του Ζ’ κεφαλαίου του Ποινικού Κώδικος υπό τον τίτλον «Επιβουλή της θρησκευτικής ειρήνης»

Διαβάστε ακόμα