Ευχαριστούμε τις ΗΠΑ για την υποστήριξη!

Share:

O ¨Μητροπολίτης» Επιφάνιος ευχαρίστησε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για τις προσπάθειες να προστατεύσουν την θρησκευτική ελευθερία σε όλο τον κόσμο. Δυστυχώς η Αμερική μόνο τους Χριστιανούς της Συρίας άφησαν να σφαγιαστούν εξοπλίζοντας τους δήθεν αντιφρονούντες φανατικούς μουσουλμάνους. Δεν τα γνωρίζει αυτά ο «Μητροπολίτης» Επιφάνιος;

Συνάντηση με τον Επικεφαλή της νέας Εκκλησίας της Ουκρανίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου Μητροπολίτη Επιφάνιο είχε σήμερα, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου η Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στο Κίεβο Μαρία Γιοβάνοβιτς.

Η κ. Γιοβάνοβιτς έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μητροπολίτη Επιφάνιο, ο οποίος αφού την καλοσώρισε στην συνέχεια ευχαρίστησε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για τις προσπάθειες να προστατεύσουν την θρησκευτική ελευθερία σε όλο τον κόσμο.

Επίσης ο Μητροπολίτης Επιφάνιος ευχαρίστησε τις ΗΠΑ που υποστήριξαν το δικαίωμα των Ορθοδόξων στην Ουκρανία σε μια ανεξάρτητη Εκκλησία, σύμφωνα με τη δική τους επιλογή.

Από την πλευρά της η Πρέσβης των ΗΠΑ συνεχάρη τον Μητροπολίτη Επιφάνιο για την εκλογή του στη νέα Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας.

Τέλος η κ. Γιοβάνοβιτς υπογράμμισε πως: »Η ανοχή, η αυτοσυγκράτηση και η κατανόηση είναι παράγοντες καθοριστικής σημασίας για να εξασφαλιστεί ότι άτομα με διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις θα μπορούν να ζουν και να ευημερούν μαζί ειρηνικά».

Romfea.gr

Previous Article

Μετέτραψαν την Εκκλησία σε πολιτικό κόμμα

Next Article

Ματαίωσε τη συνάντηση του με την αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κρήτης o κ. Γαβρόγλου

Διαβάστε ακόμα