Καταγελλίες κ. Φιλάρετου για διωγμούς των οπαδών του

Share:

Δεν άργησε η βία και η καταστολή που εφαρμόζεται στην Κανονική Εκκλησία της Ουκρανίας με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Ονούφριο να εφαρμοστεί και στην όποια σχιματική Εκκλησία διαφωνεί με τον Μητροπολίτη Επιφάνιο, ο οποίος ικανοποιεί τους σχεδιασμούς των Αμερικανών. Τι πίστευε ο κ.Φιλάρετος ότι ήθελαν να τον νομιμοποιήσουν και να τον αποκαταστήσουν; Την κανονική Εκκλησία της Ουκρανίας ήθελαν να χτυπήσουν και τον χρησιμοποίησαν, για να τα επιτελέσουν τους στόχους τους. Τώρα που δεν εξυπηρετεί τα σχέδια τους θα γευθεί και αυτός τον τρόπο δράση τους.

Βρώμικη εκστρατεία ενημέρωσης για να δυσφημίσει την ιδέα του «Πατριαρχείου Κιέβου» και του κ.Φιλαρέτου προσωπικά καταγγέλλει  η «Υπηρεσία Τύπου του Πατριαρχείου Κίεβου».

Ακόμη καταγγέλλει ότι ορισμένοι εκπρόσωποι της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας απειλούν και εκβιάζουν φοιτητές της Θεολογικής Ακαδημίας Κιέβου να σταματήσουν κάθε υποστήριξη προς τον κ. Φιλάρετο.

Ζητάμε από τον Υπουργό Παιδείας της Ουκρανίας Grinevich Lilia Mikhailovna να λάβει την κατάσταση υπό τον προσωπικό έλεγχο και να λάβει μέτρα για να σταματήσει τις παράνομες ενέργειες της διοίκησης της Ορθόδοξης Θεολογικής Ακαδημίας του Κιέβου.

Καλούμε τη διοίκηση του θεσμού να σταματήσει την καταστολή και τον εκφοβισμό των φοιτητών της Ορθόδοξης Θεολογικής Ακαδημίας του Κιέβου.

cerkva.info

Previous Article

Ὁ Ψευδοπατριάρχης Φιλάρετος συγκαλεῖ Σύνοδον!

Next Article

Η «Αυτοκέφαλη» Ουκρανική Εκκλησία οδεύει πρός διάσπαση

Διαβάστε ακόμα