«ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» κατά τον μητροπολίτην Μεσογαίας…!

Share:
Ορθόδοξος Τύπος Εφημερίδα

Γράφει ο κ. Γεώργιος Ντόνας, Οικονομολόγος

Ο κ. Χατζηνικολάου, που κατά πολύ τακτά διαστήματα παρουσιάζεται από συγκεκριμένα έντυπα, ως υποψήφιος «Δελφίνος» για αρχιεπίσκοπος, ξαναχτύπησε…!
Σε τηλεοπτική συνέντευξη, προ μηνός περίπου (10 Οκτωβρίου 2017), στην εκπομπή «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, εξέπληξε ακόμη και τους παρουσιαστές, μιλώντας με αφορμή τα πρόσφατα τραγικά και εκθεμελιωτικά νομοθετήματα περί αλλαγής φύλου κ.λπ.
Πέραν των πολλών «άρρητ’ αθέμιτων» που είπε, έφθασε στο σημείο να αποκαλύψει ότι έχει συνεργάτες από «αυτούς» (και ο νοών νοείτω…!, και ο Θεός να βάλει το χέρι του…!), τους οποίους μάλιστα χαρακτήρισε… «ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ…»…!
Και εις ανώτερα κ. Χατζηνικολάου…!
Απλά και δημόσια σας ρωτάμε: Αισθάνεσθε ποιόν εκπροσωπεί­τε; Έχετε διαβάσει ποτέ το Πρώτο Κεφάλαιο της προς Ρωμαίους επιστολής του Αποστόλου Παύλου; Αν ναι, πως χαρακτηρίζετε ως «ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» αυτούς που έχουν υποδουλωθεί «εις πάθη ατιμίας» (ΡΩΜ. Α  26); Έχετε διαβάσει ποτέ το: «Ουκ οίδατε… βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσι… αρσενοκοίται» (Α  ΚΟΡΙΝΘ. ΣΤ  9); Ποιά Αγία Γραφή διδάσκετε έμπρακτα, μέσα από τέτοιες επιλογές «ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ»; Συνειδητοποιήσατε την τεράστια ευθύνη σας απέναντι του Θεού;
Αλλά αμείλικτο απευθύνεται το ερώτημα και προς τον κατά σάρκα αδελφό του κ. Χατζηνικολάου, που είναι προϊστάμενος της μεγαλύτερης στην Ελλάδα Ιεραποστολικής Αδελφότητας: Πολλούς έχετε επικρίνει και σε αρκετούς (και σωστά!) έχετε επιτεθεί συχνά, από τα περιοδικά σας. Εν προκειμένω, μήπως έχετε κάτι να καταθέσετε, για να στηρίξετε θαρραλέα την αλήθεια και να μην ισχύσει και για σας την ημέρα της κρίσεως του Θεού, το: «Ο φιλών πατέρα η μητέρα (η αδελφόν) υπέρ εμέ ουκ έστί μου άξιος» (ΜΑΤΘ. Ι  37); Και προσέξτε, μη κρυφτήτε πίσω από το δάκτυλό σας με το δήθεν επιχείρημα του σκανδαλισμού συνειδήσεων, γιατί ο αδελφός σας για πολλοστή φορά, από μόνος του εκτίθεται και κατασκανδαλίζει τους πιστούς (που ταπεινά παλεύουν και αγωνίζονται, να κρατήσουν τις αρχές τους, τα σπίτια τους και τα παιδιά τους…), δημόσια και προκλητικά…!

Previous Article

Ο ΑΜΙΡ, Ο ΕΜΙΡΗΣ ΚΙ Η… ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ!

Next Article

Σύγχρονοι θεομάχοι

Διαβάστε ακόμα