Κληρικός της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας συλλειτούργησε με Καθολικό Ιερέα

Share:

Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν όταν ο Πατριάρχης αποκαθιστά σχισματικούς και τους δίνει την αυτοκεφαλία. Πολλά δεινά θα συσσωρευτούν στην “Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας”, που ευτυχώς δεν έχει αναγνωρισθεί από καμία άλλη Ορθόδοξη Εκκλησία.

Η πρώτη Θεία Λειτουργία από Κληρικό της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας, τελέστηκε στην Σλοβενία. σύμφωνα με την Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Σλοβενία.

Σύμφωνα με την Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Σλοβενία την Κυριακή, 31 Μαρτίου κληρικός της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας, λειτούργησε στον Καθολικό Ιερό Ναό του Αγίου Ούρχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Θεία Λειτουργία συλλειτούργησε και ο Σλοβένος Καθολικός Ιερέας π. Άλες Τομάσεβιτς (βλέπε σχετικό βίντεο).

Στη Θεία Λειτουργία παρέστη ο Ουκρανός Πρέσβης Μιχαήλ Μπρόντοβιτς με την σύζυγό του, το προσωπικό της Πρεσβείας και Εκπρόσωποι της Ουκρανίας στην Σλοβενία.

Επίσης τόσο ο Πρέσβης όσο και οι Διπλωμάτες, εξέφρασαν την ειλικρινή τους ευγνωμοσύνη προς τον Αρχιεπίσκοπο της Ρ/Καθολικής Εκκλησίας Στάνισλαβ, ο οποίος έδωσε την ευλογία να τελεστεί η Θεία Λειτουργία.

romfea.gr

Previous Article

Εορτασμοί Επετείου 1ης Απρίλιου για την Ένωση της Κύπρου με τη Μητέρα Ελλάδα

Next Article

Ο Πατρ. Σερβίας τιμά τον Άγιο Νεκτάριο Αιγίνης