Χρειαζόμεθα μη ξενοκίνητον Κυβέρνησιν

Share:
Ορθόδοξος Τύπος Εφημερίδα

Γράφει ο Αρχιμ. Θεόκλητος Τσίρκας,
πτ. θεολογίας – Παντείου Πανεπιστημίου

Αγαπητοί και σεβαστοί συνεργάτες του «Ο.Τ.»,
Με αφορμή το Άρθρο «Υπάρχει λαός που επιθυμεί τον αφανισμόν του;» του κυρίου Μανώλη Β. Βολουδάκη, που δημοσιεύθηκε στο υπ’ αριθ. 2217 της 22ας Ιουνίουν 2018, θυμήθηκα πως έγινε η Ε.Ο.Κ. και με ποιό σκοπό, τον οποίον επανέλαβε. Πριν από χρόνια ο Μέγας Ευρωπαϊστής της εποχής μας (όπως τον αποκαλεί ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας στο βιβλίο του: «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ» σελ. 29), ο οποίος υπήρξε Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής συνεργασίας» (ο οποίος έδωσε και σε ’μάς αρκετά κονδύλια και οι διοικούντες μας μας έκαναν να «τραβάμε λόρδα», είπε, λοιπόν ο ZAK DELOR στη Γαλλική Εφημερίδα Le Mond: «Η Ευρώπη θα γίνει μια Ομοσπονδία Εθνικών Κρατών, διότι δεν πιστεύω ότι η έννοια του Έθνους έχει ξεπεραστεί». Ο δε Γάλλος Πρωθυπουργός LIONEL ZOSPEN, δήλωσε… ότι: «Πάνω από κάθε Κρατική συνεργασία και υπερεθνικό Θεσμό, εκείνος τοποθετεί το μεγαλείο της Γαλλικής Πατρίδος». Και η Άνγκελα Μέρκελ, εξέφρασε την πεποίθηση ότι: «αξίες όπως το Έθνος, η Πατρίδα και η οικογένεια, πρέπει να βρίσκονται στο επίκεντρο του Ευρωπαϊκού γίγνεσθαι». (στο ίδιο Βιβλίο και στην ίδια σελίδα).
Ο κύριος Βολουδάκης στο παραπάνω άρθρο του εκφράζει το παράπονο και την απορία του: «Είναι άκρως απογοητευτικό το γεγονός πως στην Πατρίδα μας υπάρχουν ακόμη υποστηρικτές, της Ευρωπαϊκής Πορείας της Χώρας μας, παρά την επί μίαν δεκαετίαν σκληρή και ανελέητη Πολιτική, που ασκούν εις βάρος μας οι Ευρωπαίοι φυσικά με τη συνέργεια των Ελλήνων Πολιτικών».
Στο σημείο αυτό θέλω να υπενθυμίσω στη Κυρία Μέρκελ ότι το κράτος της – μετά την ήττα του Χίτλερ, ήταν υποχρεωμένο να μας δώσει τις Πολεμικές αποζημιώσεις – Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιον του πολέμου και αφήνουμε τις Εκατοντάδες Χιλιάδων των εκτελέσεων αθώων άμαχων Ελλήνων Πολιτών και το κυριώτερο, όταν το 1943 μας αφήρεσαν όλο το χρυσό από την Τράπεζα της Ελλάδος, το οποίο ωνόμασαν αναγκαστικό δάνειο (Forced lawn). «Εμείς παίρνουμε δάνεια από την Τράπεζα της Ευρώπης με επιτόκιον 5%. Αν εμείς ζητήσουμε από τη Γερμανία αυτά που δικαιωματικά δικαιούμαστε και τους ζητήσουμε επιτόκιο μόνο 5% επί 75 χρόνια, ποιός μπορεί να υπολογίσει πόσα τρισεκατομμύρια μας χρωστάει η Γερμανία.
Δυστυχώς όμως δεν βρέθηκε καμμία Ελληνική Κυβέρνηση που να έχει τα «κότσια» και να μη είναι ξενοκίνητη και υποχείρια της Νέας Εποχής και να μη φροντίζει να ξεπουλάει την Πατρίδα μας.
Οι Αρχαίοι Πρόγονοί μας έλεγαν «έσετ’ ήμαρ», θα έλθει η εποχή, που θα ζητήσουν την ψήφο μας. Σύμφωνα όμως με το Σύνταγμα (άρθρο 1, παράγραφος 2): «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ». Θα εισπράξουν όλοι το ο,τι τους αξίζει: ένα μαύρισμα.
Αφήνω που η Ευρώπη κατάργησε τα σύνορα και δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για την Χώρα (τη δική μας), που βρίσκεται στα Σύνορα της Ασίας με τους πιο φανατικούς ανθέλληνες και οι οποίοι μας γέμισαν εκατομμύρια λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, για τους οποίους αναγκαστήκαμε να ζητήσουμε δανεικά από τους δήθεν προστάτες των μικρών Ευρωπαϊκών Χωρών, ενώ τα μνημόνια μας έχουν γίνει βραχνάς με αποτέλεσμα κάθε Ελληνόπουλο που γεννιέται να είναι χρεωμένο στην Ευρώπη με μερικά εκατομμύρια ευρώ!
Αν πάρουμε τα χρήματα από τη Γερμανία, τότε θα μπορέσουμε και εμείς να αναπτύξουμε τη Χώρα μας (όχι με «δοτές» κυβερνήσεις ούτε με προδότες η επαγγελματίες πολιτικούς, που δεν σέβονται ούτε το Σύνταγμα, στο οποίο μερικοί δεν θέλησαν να ορκιστούν!

 

Previous Article

Να στείλωμεν εις την Βουλήν «Καντιώτες»

Next Article

Αδίκως συκοφαντείται ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου