Έμεινε «ανάπηρη»… η πρώτη Αμερικανίδα που μήνυσε την AstraZeneca για το εμβόλιο

Share:

 

Η Brianne Dressen, 42 ετών και πρώην δασκάλα, μηνύει την AstraZeneca αφού συμμετείχε στη δοκιμή εμβολίου Covid. Είπε ότι το εμβόλιό τους την άφησε «μόνιμα ανάπηρη»

Μια Αμερικανίδα που συμμετείχε στην κλινική δοκιμή για το εμβόλιο Covid της AstraZeneca μήνυσε την εταιρεία, υποστηρίζοντας ότι ο εμβολιασμός της, την άφησε «μόνιμα ανάπηρη».

Η  Μπριάν Ντρέσεν/Brianne Dressen, 42 ετών και πρώην δασκάλα από τη Γιούτα , προσφέρθηκε εθελοντικά στη μελέτη το 2020 για να «κάνει το ρόλο της» και να βοηθήσει να νικήσει τον ιό της πανδημίας, μαζί με περίπου 32.000 άλλους.

Όμως, μέσα σε λίγες μέρες από τη λήψη του εμβολίου – το οποίο αποσύρθηκε πρόσφατα λόγω της σχέσης του με θανατηφόρες παρενέργειες – η κα Ντρέσεν ανέπτυξε μια σοβαρή νευρολογική πάθηση και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με επώδυνη αίσθηση να την τρυπάνε καρφίτσες και βελόνες σε όλο της το σώμα.

Ο πόνος είναι τόσο φριχτός, που η μητέρα δύο παιδιών έχει γίνει «σκιά του πρώην εαυτού της», εγκατέλειψε τη δουλειά της και δεν μπορούσε να φροντίσει τα δύο της παιδιά.

Η κα Ντρέσεν λέει ότι η θεραπεία της έχει ήδη κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε ιατρικά κέντρα.

echedoros.blog

Previous Article

“Θεέ μου τι μπλε ξοδεύεις για να μη σε βλέπουμε”!

Next Article

Μόναχο: Διαμαρτυρία γονέων στο προξενείο για τη στέγαση του Ελληνικού Σχολείου «Αριστοτέλης»