Έπαιρνε χρήματα, για να στηρίζει τον Γκρουέφσκι!

Share:

Οι Σκοπιανοί είχαν στρατολογήσει Γερμανό Βουλευτή να προωθεί την Σκοπιανή προπαγάνδα εις βάρος της Ελλάδος. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι πιέσεις που ασκούνταν στην Ελλάδα από Γερμανούς πολιτικούς δεν ήταν με το αζημίωτο.

Ο Βαυαρός χριστιανοκοινωνιστής και μέλος του κοινοβουλίου, Tobias Zech, αποδείχτηκε πως έπαιρνε λεφτά από τους Σκοπιανούς και συγκεκριμένα από τον Γκρούεφσκι για να προωθεί τόσο τα συμφέροντα των Σκοπίων όσο και το ακροδεξιό κόμμα του στις προηγούμενες εκλογές.

Τα λεφτά τα εισέπραττε με το πρόσχημα συμβολής στις δημόσιες σχέσεις του Γκρουέφσκι, καθώς ο ίδιος διατηρούσε εταιρεία δημοσίων σχέσεων παράλληλα με την βουλευτική του έδρα. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής είχε πρωτοστατήσει σε αρνητικά σχόλια κατά της Ελλάδας το 2015 και απαιτούσε σκληρή γραμμή της Γερμανίας.

Ο βουλευτής παραδέχτηκε την σχέση του με τον Γκρούεφσκι και την δικαιολόγησε λέγοντας ότι πολλές φορές είναι «δυσδιάκριτα τα όρια της επαγγελματικής δραστηριότητας και της κοινοβουλευτικής λειτουργίας».

Μέχρι να καταλάβει τη διαφορά, παραιτήθηκε από όλα τα δημόσια αξιώματα που κατείχε. Η έρευνα εις βάρος του έχει ξεκινήσει.

newsbreak.gr

Previous Article

23 Μαρτίου

Next Article

Σκύψε κι άλλο ραγιά Έλληνα…Άκου!

Διαβάστε ακόμα