Αναφορά του BBC σε μακεδονική μειονότητα

Share:

Οι “σύμμαχοι μας” λίγο μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών βάζουν σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του σχεδίου τους. Η προδοτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ενώ γνώριζε τι θα επακολουθήσει εν τούτοις προχώρησε στην επαίσχυντη συμφωνία. 

Το ρεπορτάζ BBC γιακαταπιεσμένη «μακεδονική» μειονότητα της Ελλάδος, η οποία μέχρι τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν αναγνωριζόταν προκάλεσε έντονη πολιτική αντιπαράθεση στην Ελλάδα.

Η ΝΔ με δύο ανακοινώσεις κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα , «να ξεκαθαρίσει άμεσα, κατηγορηματικά και προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ζήτημα εθνικής μακεδονικής μειονότητας δεν υφίσταται στην Ελλάδα» σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι το BBC δεν είναι Documento και όσα γράφει τα διαβάζει η διεθνής κοινότητα

Στο ίδιο κλίμα όμως απάντησε με δύο ανακοινώσεις και το Μέγαρο Μαξίμου, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατώτερο των περιστάσεων και εθνικά επιζήμιο. Παράλληλα τον κάλεσε «να σταματήσει να τζογάρει επικοινωνιακά στα εθνικά μας θέματα και κυρίως να κατανοήσει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών, είναι αυτή που βάζει οριστικά τέλος σε παρόμοιες ανύπαρκτες υποθέσεις».

iefimerida.gr

Previous Article

Χαράλαμπος Μπούσιας, Μέγας Υμνογράφος της των Αλεξανδρέων Εκκλησίας, με θέμα: «Νομίμως αγωνίζεσθε».

Next Article

Ανακοινωθέν της Εκκλησίας της Κρήτης για τα άρθρα 3 και 21 του Συντάγματος

Διαβάστε ακόμα