Ανοικτή επιστολή στην Καγκελάριο της Γερμανίας και προεδρεύουσα της Ε.Ε. κ. Α. Μέρκελ

Share:

Κ. Μέρκελ,

Η απόφασή μου να σας απευθύνω αυτή την ανοικτή επιστολή εκπορεύεται από την ιδιότητά μου ως πολίτη της Ε.Ε. και της Ελλάδας!

Προεδρεύει η χώρα σας αυτή την περίοδο της Ε.Ε και είναι πρόδηλο ότι δεν επιθυμείτε το ξέσπασμα ενός Ελληνοτουρκικού Πολέμου! Ωστόσο η Τουρκία είναι εκείνη που ανοίγει μέτωπα παντού: Ιράκ, Συρία Λιβύη, Κύπρο, Α. Μεσόγειο και τελευταία στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ!

Η Τουρκία συμπεριφέρεται ως κράτος-τρομοκράτης, καθώς στην Κύπρο κάνει παράνομη εξόρυξη σε ΑΟΖ οριοθετημένη ήδη με την Αίγυπτο, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα! Ξεκάθαρα «εισβολή» στην Κύπρο όπως έκανε το 1974. Ο πρόεδρός της προσβάλλει ηγέτες ευρωπαϊκών ή άλλων κρατών και αυτό προφανώς, επειδή πιστεύει ότι η Γερμανία τον στηρίζει, για την επιβολή ενός νέου status στην περιοχή! Ξεκάθαρα επιζητεί αναθεώρηση της συνθήκης της Λοζάνης.

Μετέτρεψε ο Ερντογάν την Αγ Σοφία σε τζαμί και όταν διαμαρτυρήθηκαν οι Χριστιανοί είπε: «Χώρα μου είναι και ό,τι θέλω κάνω»! Ζητούν ο φωτεινός Σταυρός, που υψώθηκε στα σύνορα, να κατέβει γιατί ενοχλεί τους μουσουλμάνους. Ανταπαντούμε και εμείς «Χώρα μας είναι ό,τι θέλουμε κάνουμε»!

Κάνετε τα πάντα, ώστε η χώρα μου να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία. Να συζητήσει τι; Τι θέλει η Τουρκία να πάρει από τα ελληνικά εδάφη ή πελάγη; Οι Τούρκοι έχουν εφεύρει τον όρο «Γαλάζια Πατρίδα» προσπαθώντας να υφαρπάξουν μέρος των θαλασσών ή και νησιά, για να έχουν μερίδιο στα ενδεχόμενα κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Όταν βλέπει ότι δεν πάμε με την ατζέντα που θέλει στο τραπέζι, δημιουργεί θέματα και σηκώνεται.

Εκτιμούμε τις διπλωματικές σας προσπάθειες, αλλά το μήνυμα πρέπει να είναι σαφές: Η Γερμανία πρωτίστως υποστηρίζει τα κράτη μέλη της Ε.Ε. και δευτερευόντως τα άλλα κράτη! Η Τουρκία είναι «άλλο κράτος», άρα έρχεται η υποστήριξή της σε δεύτερη μοίρα! Θα δεχόμαστε όλοι τις τουρκικές παρανομίες, επειδή θα αρχίσει ο διάλογος Ελλάδας -Τουρκίας;

Οραματίζονται οι Τούρκοι «Οθωμανική Αυτοκρατορία»! Αυταπόδεικτο αυτό με τους πολέμους που διεξάγουν γύρω από τα σύνορα της χώρας τους ή και μακρύτερα. Πόλεμο επιδιώκουν και για τη χώρα μου! Έχουν παράλογη απαίτηση αποστρατικοποίησης των νησιών! Τι επίθεση μπορεί να προκαλέσει ένα νησί σε ένα μεγάλο κράτος;

Όταν εισέβαλε στο νησί της Κύπρου το 1974, είχε αποσυρθεί η ελληνική δύναμη και αυτό έκανε την εισβολή ευκολότερη!

Μήπως επιζητεί το ίδιο για τα Ελληνικά νησιά. Να φύγει ο στρατός για να τα καταλάβει! Οι τουρκικές δυνάμεις είναι «προσανατολισμένες» προς τα ελληνικά νησιά και πουθενά αλλού! Τα νησιά είναι Ε.Ε., άρα επιτίθεται στην Ευρώπη όπως έκανε και στον Έβρο τον περασμένο Μάρτιο.

Τα σύνορα της Ελλάδος είναι σύνορα της ίδιας της Ε.Ε. Θα το επιτρέψετε;

Σύμφωνα με το ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ και φωτογραφίες με συντεταγμένες έχουμε:

Α. Τις εγκαταστάσεις της 6ης τουρκικής Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων του Α/Α συστήματος NIKE της Τουρκικής Αεροπορίας, στην περιοχή Ayvacik Δαρδανελλίων, Βορείως της Λέσβου. Συντεταγμένες: 39°36’38.08”N 26°16’40.59”E.

Β) Οι εγκαταστάσεις της 5ης Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων του Α/Α συστήματος NIKE της Τουρκικής Αεροπορίας στην Μαρμαρίδα, ΒΔ του Ναυστάθμου Aksaz. Συντεταγμένες: 36°51’51.18″N 28°19’8.64″E

Γ. Τις εγκαταστάσεις του 5ου Συντάγματος Καταδρομών του 2ου Σώματος Στρατού στην Ίμβρο. Το Στρατόπεδο ΣΓΟΣ ORHAN AKINALP βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του αεροδρομίου της νήσου. Συντεταγμένες: 40°12’33.6″N 25°54’12.2″E.

Δ. Οι εγκαταστάσεις της Τουρκικής Αεροπορίας στην χερσόνησο της Κνίδου (Datça). Από δεξιά, το Κέντρο Διοίκησης, o 212ος Σταθμός Κινητού Radar (πιθανότατα TRS-22XX) και η 1η Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων του απαρχαιωμένου Α/Α συστήματος NIKE. Συντεταγμένες: 36°43’52.0″N 27°34’53.2″E

Όπως καταλαβαίνετε κ. Μέρκελ, αφού υπάρχουν οι συντεταγμένες, μπορούν να χτυπηθούν οι στόχοι από μακριά και να γίνουν στάχτη με πυραύλους Scalp και meteor και άλλους. Άρα δεν είναι ο στρατός αυτός που θα επιτεθεί για να ζητάνε να φύγει ο στρατός! Ο στρατός στα νησιά είναι για άμυνα, όχι για επίθεση!

Μπορείτε αυτό να το κατανοήσετε; Επομένως μην παίζετε το παιχνίδι τους!

Γνωρίζει όλος ο κόσμος ότι έχετε φιλικές σχέσεις με την Τουρκία κυρίως λόγω οικονομικών συμφερόντων! Όχι όμως κι έτσι! Βρίσκεστε στην Ε.Ε. και έπρεπε να υπερασπίζετε τα συμφέροντα της και όχι της Τουρκίας που έρχεται ως παρείσακτος χώρα και δημιουργεί προβλήματα σε όλους τους Ευρωπαίους! Σας ερωτώ ακόμη: Πού βρισκόσασταν όταν η Αυστρία, η Πολωνία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες βοηθούσαν την Ελλάδα τον περασμένο Μάρτιο στα γεγονότα του Έβρου;

Αργά ή γρήγορα θα έρθουν και σε σας! Και μην ξεχνάτε εσείς έχετε 5.000.000 πολίτες που είναι τουρκογενείς! Αν και μένουν Γερμανία χρόνια τώρα, δε θα αποκτήσουν ποτέ γερμανική συνείδηση! Έτσι είναι οι Τούρκοι! Σταθείτε επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων ως μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα και υψώστε τείχος στα σχέδια των Οθωμανών Τζιχαντιστών!

Συμπορευθείτε με τους εταίρους σας στην Ε.Ε. και μην τους εξομοιώνετε με τους Τούρκους! Βοηθήστε με τη στάση σας την Ευρώπη στα σχέδια υποδούλωσής της από τους Νέο-οθωμανούς! Πώς βρέθηκαν από την Μ. Ασία στη Λιβύη παρακάμπτοντας μια ολόκληρη χώρα της Ε.Ε, την Ελλάδα, σαν να μην υπάρχει, συνάπτοντας το λεγόμενο τουρκο-λιβυκό μνημόνιο! Δεν είδα να δείξετε το ανάλογο ενδιαφέρον για το θέμα αυτό, αφού αυτό το θέμα αφορά ολόκληρη την Ε.Ε. πράγμα που μόνο η Γαλλία και κάποιες άλλες χώρες κατάλαβαν. Στείλατε πλοία για το εμπάργκο όπλων; Και αν ναι εμπόδισαν κανένα;

Που είναι ο περίφημος Γαλλο-Γερμανικός άξονας του 1952; Σας θυμίζω την αραβική φράση του Αραφάτ: Χουανταμπίγια=εξαπάτηση. Αυτό ακριβώς εφαρμόζουν οι Οθωμανοί Τούρκοι. Απορεί κανείς που η Τουρκία έχει προκαλέσει διεθνώς πολλά προβλήματα και δεν στοχοποιήθηκε ακόμα από τη Δύση!

Ευχαριστώ πολύ

* Ο Δρ Γεώργιος Μιχ. Κορναράκης είναι Καθηγητής Φιλολογίας Διδάκτωρ Πανεπιστημίου

patris.gr

Previous Article

Διεθνής Μήνυση για το Σκάνδαλο του Κορωνοϊού από Γερμανούς Δικηγόρους

Next Article

Δικαζόμαστε για την πίστη μας στον Χριστό, στηριζόμαστε στην αγάπη του λαού μας

Διαβάστε ακόμα