Ανοιχτό το ενδεχόμενο χρήσης μάσκας εντός των ναών σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο

Share:

Τι και αν οι επιστήμονες φωνάζουν ότι η χρήση μάσκας εγκυμονεί περισσότερους κινδύνους από αυτούς που προστατεύει, η Κυβέρνηση θέλει να την επιβάλλει παντού ακόμα και στις εκκλησίες!

Προετοιμάζει το έδαφος για μια μίνι επανάληψη όσων βιώσαμε το Πάσχα με κλειστές Εκκλησίες για τους πιστούς η κυβέρνηση;

Αυτό το ερώτημα γεννάται από το ανοιχτό ενδεχόμενο που άφησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση η χρήση μάσκας να γίνει υποχρεωτική και σε άλλους χώρους, ακόμη και σε ναούς.

«Μας ανησυχεί το φαινόμενο αύξησης κρουσμάτων του κορωνοϊού. Εξετάζεται μετά από εισήγηση των ειδικών η περαιτέρω χρήση μάσκας σε διάφορους κλειστούς χώρους. Ακόμα και στις Εκκλησίες μας που βλέπουμε και εκεί να υπάρχει συγχρωτισμός. Επομένως κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να στείλουμε το μήνυμα ότι εχθρός είναι εφησυχασμός και η χαλάρωση, αυτό πρέπει να καταπολεμήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Σε ερώτηση πότε αυτό θα γίνει χρονικά, ο κ. Πέτσας απάντησε: «Είναι κάτι το οποίο παρακολουθούμε με τους αρμόδιους ειδικούς. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω αν είναι θέμα ωρών ή ημερών. Είναι θέμα που συζητείται τις τελευταίες ημέρες υπό το πρίσμα των αυξημένων κρουσμάτων».

orthodoxianewsagency.gr

Previous Article

Τὰ τζαμιὰ τῆς Θρᾴκης ἀνακαινίζονται

Next Article

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΦΙΑΣΚΟ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ»

Διαβάστε ακόμα