Αντί να επιβάλουν την τιμωρία σε αυτούς που κοροϊδεύουν τον κόσμο, μοιράζουν χρήματα…

Share:

 

Η πολύτιμη συνεισφορά του Παιδιάτρου – Λοιμωξιολόγου Ιωάννη Καβαλιώτη στην ανεύρεση της αλήθειας και μιας σοβαρής επιστημονικής προσέγγισης πάνω σε κρίσιμα ερωτήματα κυρίως σε ό,τι αφορά ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, σε μια σύντομη συνομιλία με την Εύα Μαυρογένη στην ERTOPEN.COM.

Στην εκπομπή παρεμβαίνει η Εκπαιδευτικός κα Καίτη Κατσαβού εκπροσωπώντας τους ”ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ-ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ” οι οποίοι απέστειλαν, ζητούν από ολους τους αρμόδιους φορείς της Κυβέρνησης, αλλά και Οργανισμών του εξωτερικού, ειλικρινείς -επιστημονικά τεκμηριωμένες – απαντήσεις σχετικά με το …eμβόλιο Covid 19, όπως άλλωστε δικαιούνται, πριν αποφασίσουν για τα παιδιά τους σε θέματα ζωής ή θανάτου….

 

Previous Article

Λόγος περὶ μετανοίας ἀπὸ τὸ βιβλίον «Κλῖμαξ»

Next Article

Αιφνιδιαστικό μήνυμα Ιωαννίδη (Stanford University): Διεθνώς να δηλώσουν το τέλος της πανδημίας οι υπεύθυνοι δημόσιας υγείας