Αργυρόκαστρο συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομία

Share:

Έκρυθμη η κατάσταση στην Αλβανία. Σε κάθε προεκλογική συγκέντρωση έχουμε βίαια επεισόδια. Ελπίζουμε η γείτονα χώρα να επιστρέψει στην ομαλότητα σύντομα.

Σε κάθε προεκλογική συγκέντρωση στις αλβανικές επαρχίες, ο Έντι Ράμα, συναντά διαδηλωτές των υποστηρικτών του Δημοκρατικού Κόμματος- DP. Τελευταία, στο Αργυρόκαστρο εκατοντάδες συμπαθούντες του DP και του Σοσιαλιστικού Κινήματος για Ενσωμάτωση – LSI διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία του Αλβανού πρωθυπουργού.

Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να μπλοκάρουν το δρόμο προς τη λίμνη Βίρο. Το Αργυρόκαστρο γέμισε με ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας που ήρθαν από τα Τίρανα για την υπεράσπιση του Ράμα.
Οι διαδηλωτές έκλεισαν δρόμους εμποδίζοντας την κυκλοφορία στο δρόμο Τεπελένι- Αργυρόκαστρο.

Υπήρξε ένταση μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας. Οι ειδικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν τους διαδηλωτές να προσεγγίσουν τη συγκέντρωση του Ράμα.

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα έγινε δεκτός, επίσης, με διαμαρτυρίες από την αντιπολίτευση στην Περμετή, κατά τη διάρκεια της εκλογικής συνάντησης που πραγματοποίησε τις πρωινές ώρες. Οι διαδηλωτές έχουν παντού το ίδιο σύνθημα ‘Rama ik’- ‘Ράμα φύγε’.

Βαλκανικό Περισκόπιο

Previous Article

Ενθρονίστηκε ο Αμερικής Ελπιδοφόρος

Next Article

Ὁ Ἀργολίδος δὲν περίμενε τὸ Φανάρι

Διαβάστε ακόμα