Αυτό που ζούμε λέγεται “δημοκρατία”;

Share:

Στη Μελβούρνη της Αυστραλίας συνέλαβαν έγκυο γυναίκα μέσα στο σπίτι της και μπροστά στα παιδιά της, επειδή οργάνωνε συλλαλητήριο κατά των περιοριστικών μέτρων, με την κατηγορία της πρόκλησης δημοσίου κινδύνου. Η βίαια καταστολή της Νέας Τάξης δεν νοιάζεται για ατομικές ελευθερίες, ατομικά δικαιώματα, τίποτα από όλα αυτά. Καταστολή κάθε αντίδρασης, φίμωση της αντίθετης φωνής έστω και με τη βία. Δεν θα κουραστούμε να το λέμε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΕΛΛΗΝΕΣ ενωμένοι μπροστά σε αυτά που μας ετοιμάζουν. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Οι Αρχες της Μελβούρνης στην Αυστραλία, προχώρησαν στην σύλληψη της 28χρονης εγκύου Ζόι-Λι Μπάχλερ, μέσα στο σπίτι της, για «υποκίνηση διαδηλώσεων εν μέσω κορωνοϊού» – Δείτε τα σχετικά βίντεο

Στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, η τοπική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη μιας εγκύου γυναίκας, επειδή αντιδρά στα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας με αφορμή τον κορωνοϊό.

Η σύλληψη μάλιστα της 28χρονης Ζόι-Λι Μπάχλερ, έγινε μπροστά στα παιδιά της, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Ποια ήταν η βασική αιτία γι’ αυτό; Οργάνωσε διαμαρτυρία κατά του lockdown στη σελίδα της στο Facebook.

Τα βίντεο που έχουν ανέβει σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν τους αστυνομικούς να μπαίνουν στο σπίτι της εγκύου και να δείχνουν σε αυτή και στον άντρα της, το ένταλμα έρευνας.

A screenshot of Ms Buhler's partner and child watching on during the arrest

Ο άντρας της 28χρονης Μπάχλερ με το άλλο ανήλικο παιδί τους

Έπειτα η γυναίκα ενημερώθηκε πως συλλαμβάνεται με την κατηγορία της «πρόκλησης» και του «δημόσιου κινδύνου». Μάλιστα της πέρασαν και χειροπέδες.

Η Μπάχλερ μάταια εξηγεί πως είναι έγκυος και πως έχει υπερηχογράφημα σε μία ώρα. Οι αστυνομικοί είναι ανένδοτοι, λέγοντάς της πως συλλαμβάνεται επειδή οργάνωσε διαδήλωση κατά του lockdown μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Η έγκυος γυναίκα προθυμοποιήθηκε τότε να την διαγράψει αλλά ο αστυνόμος, ψυχρός, της είπε πως «διαπράξατε ήδη την επίθεση», λέγοντας πως έχει εξουσία, με βάση το ένταλμα, «να ψάξει υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα».

«Δεν συνειδητοποίησα πως έκανα κάτι κακό. Αυτό είναι γελοίο», είπε τότε η γυναίκα ξεσπώντας σε κλάματα.

Previous Article

Ἔλαβε τὸ «χρῖσμα» διὰ Οἰκουμενικὸς Πατριάρχης ὁ Σεβ. Ἀμερικῆς;

Next Article

Ὁ νέας Ἐσφιγμένου ὑπὲρ τῆς μασκοφορίας

Διαβάστε ακόμα