Γεννήθηκε έμβρυο που ήταν 27 χρόνια καταψυγμένο

Share:

Έμβρυο που γονιμοποιήθηκε πρίν από 27 χρόνια και στη συνέχεια καταψύχθηκε εμφυτεύτηκε με επιτυχία στη μήτρα της μητέρας της και γεννήθηκε νωρίτερα αυτό το έτος. Για 27 χρόνια το έμβρυο, το οποίο είχε προσλάβει αθάνατη ψυχή από τον Θεό μας, έζησε στην κατάψυξη. Τόσο τυφλοί άραγε είναι οι επιστήμονες που δεν μπορούν να καταλάβουν τις επιπτώσεις του γεγονότος αυτού στην ψυχή και κατά συνέπεια στη ζωή του ανθρώπου που θα γεννηθεί.

Το μωρό Molly Gibson γεννήθηκε στα τέλη Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, αλλά γονιμοποιήθηκε και κατεψύχθη τον Οκτώβριο του 1992, καθιστώντας την σχεδόν τριών δεκαετιών τη στιγμή της γέννησής της.

Αυτό κάνει το μωρό ενός μηνός σχεδόν την ίδια ηλικία με τους νέους γονείς της.

Η οικογένεια Gibson υιοθέτησε τα παιδιά τους ως κατεψυγμένα έμβρυα μέσω του Εθνικού Κέντρου Δωρεάς Εμβρύων (NEDC), ενός οργανισμού που λειτουργεί από το Knoxville του Τενεσί. Το κέντρο λέει ότι η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι η απάντηση στις «προσευχές» των οικογενειών που αγωνίζονται να συλλάβουν και ότι η επιχείρησή τους προσφέρει μια λύση στο προκύπτον «πλεόνασμα κατεψυγμένων ανθρώπινων εμβρύων».

Αυτό το «πλεόνασμα» δεν είναι ούτε ένας μικρός αριθμός, με το κέντρο να δηλώνει ότι «εκτιμάται σε περίπου 1.000.000 [έμβρυα] στις Ηνωμένες Πολιτείες.»

Σύμφωνα με το NEDC, «Πολλοί βιολογικοί γονείς αποθηκεύουν τα κατεψυγμένα έμβρυά τους για μελλοντική χρήση. Αλλά όταν αυτοί οι γονείς έχουν ολοκληρώσει τις οικογένειές τους, πρέπει να αποφασίσουν τι να κάνουν με τα υπόλοιπα έμβρυά τους. Η δωρεά τους σε ένα άλλο στείρο ζευγάρι είναι μια ολοένα και πιο δημοφιλής επιλογή. “

Η Carol Sommerfelt, διευθύντρια του εργαστηρίου εμβρυολογίας στο NEDC, δήλωσε στο CNN ότι μόνο περίπου το 75% των μωρών που δημιουργήθηκαν μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης και στη συνέχεια καταψύχονται επιβιώνουν από τη διαδικασία απόψυξης, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 25% δεν το κάνουν. Και από το 75% που το κάνουν στην εμφύτευση, μόνο περίπου 25-30% εμφυτεύονται επιτυχώς στη μήτρα της μητέρας.

Ο Δρ. Jason Barritt από το Κέντρο αναπαραγωγής της Νότιας Καλιφόρνιας εξήγησε ότι οι ασθενείς έχουν μερικές επιλογές όταν σκέφτονται τι να κάνουν με τα ανεπιθύμητα έμβρυά τους, συμπεριλαμβανομένου του «απλώς να τους αφήσουμε κρυοσυντηρημένους σε δεξαμενές αποθήκευσης υγρού αζώτου» για μετέπειτα εμφύτευση.

Το άρθρο του CNN χαρακτήρισε τα έμβρυα απλώς ως «πιθανές ανθρώπινες ζωές», σε αντίθεση με τη βασική επιστήμη που αποδεικνύει την ανθρώπινη ζωή των αγέννητων μωρών.

Τα παιδιά που γεννιούνται μετά την κατάψυξη ως έμβρυο έχουν 30% υψηλότερο κίνδυνο γενετικών ανωμαλιών , σύμφωνα με το Βρετανικό Ανθρώπινο Γονιμοποίησης και Εμβρυολογίας Είναι επίσης δέκα φορές πιο πιθανό να υποστούν σπάνιες γενετικές διαταραχές, όπως το σύνδρομο Beckwith-Wiedemann, σύμφωνα με τη Δρ Rosanna Weksberg του Πανεπιστημίου του Τορόντο.

lifesitenews.com

Previous Article

Ο νόμος του Θεού είναι πάνω από τον νόμο του κράτους

Next Article

Πῶς ἡ Ἐκκλησία θά παρακούση τήν ἐντολήν τοῦ Κυρίου καί θά στερήση τήν Θ. Κοινωνίαν;

Διαβάστε ακόμα