Γηροκομείο «Παναγιά Καθολική»: Απολύθηκαν δύο εργαζόμενοι γιατί δεν εμβολιάστηκαν

Share:

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. “Πατρίς” ο Μητροπολίτης κ. Γερμανός απέλυσε δύο εργαζόμενους  που δούλευαν στο Γηροκομείο της Ι. Μητροπόλεως, επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν. Πράξη η οποία αν αληθεύει είναι παράνομη και αντισυνταγματική. Κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει κανένα να προβεί σε συναίνεση ιατρικής πράξης, αν ο ίδιος δεν θέλει. Ο εκβιασμός μάλιστα ότι κάποιος μπορεί να απολυθεί, εάν δεν εμβολιασθεί, είναι πράξη παράνομη. Ακόμη και η ΕΕ είναι αντίθετη στον υποχρεωτικό εμβολιασμό ειδικά με ένα εμβόλιο το οποίο είναι σε δοκιμαστική φάση με τις κλινικές μελέτες να ολοκληρώνονται το 2023.

Ο Μητροπολίτης στην εφημ. «Πατρίς»: «Στο Ίδρυμα προστατεύουμε την υγεία ηλικιωμένων και εργαζομένων»

Με στόχο να προστατεύσει την υγεία των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο της Ι. Μ. Ηλείας στη Γαστούνη καθώς και των εργαζομένων στο ίδρυμα, ο Mητροπολίτης κ.κ. Γερμανός απέλυσε δύο εργαζόμενους που αρνήθηκαν πεισματικά και δίχως λόγο να εμβολιαστούν.
Εμβολιάστηκε ο κ.κ. Γερμανός

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του στην εφημ. «Πατρίς». Ο ιεράρχης γνωρίζει την αξία της ανθρώπινης ζωής και την προστατεύει. Άλλωστε το έχει αποδείξει με την στάση του από την πρώτη στιγμή που ο κορωνοϊός έκανε την εμφάνισή του στην Ηλεία. Ο Mητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου στο Νοσοκομείο του Πύργου. Ο ίδιος δήλωσε στην εφημ. «Πατρίς»: «Πήγα από τους πρώτους με ραντεβού στο Νοσοκομείο του Πύργου χωρίς τυμπανοκρουσίες και εμβολιάστηκα. Είμαι 89 ετών και έχω κάνει και τις δύο δόσεις. Πρέπει να επαινέσω τον διοικητή του Νοσοκομείου γιατί στον Πύργο υπάρχει ένα εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργεί άψογα».

patrisnews.com

Previous Article

Ο εγκλεισμός είναι μια αυτοκτονική κίνηση!

Next Article

Κεραυνὸς ἐν αἰθρίᾳ: Ἄσμα διαβολικὸν ἠκούσθη… ἐν μέσῳ … εὐσεβείας καὶ ἁγιότητος.

Διαβάστε ακόμα