ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΓΡΙΠΠΗ!!

Share:

Τεράστιο θέμα, το οποίο γνώριζαν, και ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΓΡΙΠΠΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΖΕ! Γιατί για την γρίππη έχουμε ΦΑΡΜΑΚΑ, σε αντίθεση με την Covid-19!
Το CDC στις 21/7/21 εξέδωσε προειδοποίηση στα Εργαστήρια των ΗΠΑ να αντικαταστήσουν τα πρότερον εγκεκριμένα μηχανήματα PCR, με νέα ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Covid-19.
Βλέπετε πρέπει να μειωθούν οι διαγνώσεις τον χειμώνα προς ΔΟΞΑΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!
Θυμηθείτε ότι όταν ερωτούνταν «πώς εξαφανίστηκε η Γρίππη» απαντούσαν οι εγχώριοι και οι Αμερικανοί «αστέρες», χάρις στην μάσκα! Παρά το ότι το μέγεθος των δύο ιών είναι παρόμοιο! Γελοιότης…
Αγνόησαν, ακόμη και την Αμερικανική δημοσίευση που ανέδειξε τον προστατευτικό ρόλο του εμβολίου της Γρίππης στην …νόσηση και τις επιπτώσεις από τον Covid-19 (βλ. προηγούμενη ανάρτηση μου)
Περιττόν να θυμίσω τις εκατοντάδες φορές που ανέφερα ότι η PCR ρυθμισμένη στους 35-45 κύκλους διαγίγνωσκε τον ιό της γρίππης, τους άλλους κορωνοϊούς, θραύσματα DNA , κλπ «σκουπίδια» ως SARS-CoV-2.
ΝΑ ΠΟΥ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ «ΠΙΚΡΗΣ» ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ!
Πικρής, γιατί δεν κατάφερα τον στόχο μου: Να, προειδοποιήσω, να προφυλάξω, να γλυτώσω ανθρώπινες ζωές, ενημερώνοντας για την ΑΛΗΘΕΙΑ… Αυτοσκοπός μου δεν είναι η ατομική επιβεβαίωση…
Φτανει η ώρα των ευθυνών κύριοι!

Γάκης Δημήτριος, τ. Διοικητής Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Previous Article

Παρακαλώ για την δική σας ασφάλεια μην ασπάζεσθε τις εικόνες!

Next Article

Η παρένθετη μητρότητα είναι για τα παιδιά όπως η υιοθεσία…. ή μήπως δεν είναι;