Δήμαρχος στην Αλβανία χρησιμοποίησε εκκλησία για προεκλογική ομιλία

Share:

H αναισχυντία ορισμένων Αλβανών δεν έχει όρια!. Ξεδιάντροπα με την πλάτη στο Ιερό Βήμα, κάθονται σταυροπόδι λες και είναι σε καφενείο! Ποιος του έδωσε άδεια για προεκλογική εκδήλωση μέσα στον Ι.Ναό; Δεν υπάρχει άραγε κάποιος Επίσκοπος ή ιερέας να τους συνετίσει και να τους διδάξει ποια πρέπει να είναι η ευπρέπεια στον Ιερό Ναό;

Έχουμε ασχοληθεί αρκετές φορές στο παρελθόν με τους τρόπους που οι Αλβανία προσβάλει την χριστιανική πίστη άλλοτε κατεδαφίζοντας ναούς και άλλοτε χρησιμοποιώντας τους ως χώρους για πασαρέλα.

Μάρτυρες ενός ακόμη τέτοιου κρούσματος γίναμε και το Σάββατο όπου ο δήμαρχος Τεπελενίου, Τερμέτ Πέτσι, διοργάνωσε προεκλογική ομιλία εν όψη των δημοτικών εκλογών στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στο χωριό Λέκλι.

Ακόμη πιο χυδαίο μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός πως ο δήμαρχος, που στηρίζετε από το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα, ανέβασε τις επίμαχες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σαν να μην τρέχει απολύτως τίποτα.

Από τις πρώτες κιόλας στιγμές μετά την ανάρτηση των επίμαχων φωτογραφιών, πολιτικοί της αντιπολίτευσης και ορισμένα εγχώρια ΜΜΕ κατέκριναν την κίνηση του δημάρχου να επιλέξει την εκκλησίας για προεκλογική ομιλία.

Himara.gr

Previous Article

ΠΑΤΕΡΙΚΑΙ ΔΙΔΑΧΑΙ

Next Article

Υποστηρίζουμε και αγαπάμε τον Μητροπολίτη Ονούφριο

Διαβάστε ακόμα