Δεν εμποδίζουμε τις επισιτιστικές προμήθειες στις παγκόσμιες αγορές

Share:

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν:
Όσον αφορά στις ουκρανικές επισιτιστικές προμήθειες στις παγκόσμιες αγορές, δεν τις εμποδίζουμε. Προς Θεού. Δεν είμαστε εμείς οι οποίοι ναρκοθέτησαν τα λιμάνια της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα. Ας ολοκληρώσουν την αποναρκοθέτηση και μετά να προμηθεύουν.
Όσοι θέλουν να συνεχίζουν να συνεργάζονται και τώρα συνεργάζονται με τη #Ρωσία εκτίθενται σε απροκάλυπτη πίεση από τις #ΗΠΑ και την #Ευρώπη. Μερικές φορές ασκούνται ακόμη και άμεσες απειλές. Ωστόσο, ένας τέτοιος εκβιασμός δεν σημαίνει πολλά όταν πρόκειται για χώρες, οι επικεφαλής των οποίων είναι πραγματικοί ηγέτες που διακρίνουν σαφώς τα συμφέροντα των άλλων από τα εθνικά, τα δικά τους συμφέροντα, τα συμφέροντα των λαών τους.
Η κατάσταση στις παγκόσμιες αγορές τροφίμων επιδεινώνεται. Τονίζω για άλλη μια φορά, εμείς δεν φταίμε απολύτως. Όλα ξεκίνησαν με τον καλπασμό του πληθωρισμού και την έγχυση των χρημάτων στις κυριότερες παγκόσμιες οικονομίες της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής. Όλα ξεκίνησαν από αυτό, η #Δύση όλα τα έκανε με τα χέρια της, αλλά στη συνέχεια το επιδείνωσε, φυσικά, με κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Previous Article

Ουκρανία: Απόφαση για απαγόρευση ρωσικών βιβλίων και μουσικής

Next Article

«Προετοιμάζοντας την ανακοίνωση της στρατιωτικής κατάρρευσης της Ουκρανίας»