Δεν θα μας πουν οι ιατροί πώς θα κοινωνούμε!

Share:

Οι απόψεις ¨ειδικών” σε θέματα της πίστεως και ειδικότερα στο το ζήτημα της Θ. Κοινωνίας δεν μας ενδιαφέρουν και ούτε μας απασχολούν. Αν κάποιος πιστεύει ότι με την Θ. Κοινωνία θα κολλήσει  COVID-19 να μην κοινωνεί. Η Εκκλησία ζει και πορεύεται εδώ και 2000 χρόνια χωρίς την γνώμη των “ειδικών”, αλλά με τη σοφία και αγιότητα των Αγ. Πατέρων μας.

Tην ανάγκη να σταματήσει η μετάληψη τόνισε ο καθηγητής γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης καθώς η επιδημία παρουσιάζει αναζωπύρωση κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Ο καθηγητής, κατά την συνέντευξή του τόνισε πως «πριν σταματήσουν οικονομικές δραστηριότητες, και κλείσουν επιχειρήσεις πρέπει να σταματήσει η μετάληψη».

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο καθηγητής, δεν γίνεται να κλείνουν επιχειρήσεις και παράλληλα στις εκκλησίες να συνεχίζεται η μετάληψη με αυτόν τον τρόπο.

Ο ίδιος αντιπρότεινε μιλώντας στον ΣΚΑΪ να γίνεται η Θεία Κοινωνία με πλαστικό κουτάλι μιας χρήσης ή με το μεταλλικό κουταλάκι του κάθε πιστού, κάτι που όπως είπε έχει γίνει και σε εκκλησίες άλλων χωρών.

nea.gr

Previous Article

O Υπ. Παιδείας Κύπρου θα καταργήσει την υποχρέωση των εκπαιδευτικών να φέρουν μάσκα

Next Article

Ἐκκλησία καί Θεία Εὐχαριστία στην ἐποχή τοῦ Covid-19

Διαβάστε ακόμα