ΔΙΕΡΩΤΩΜΕΘΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕΝ: ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;;;;

Share:

ΜΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ
και ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ
και ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
Δεν πρόλαβαν να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της διακυβερνήσεως της Χώρας οι παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας και δυστυχώς μας απογοήτευσαν! Η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, με μια επείγουσα Απόφασή της, έσπευσε να αποδεχθή την καταστρεπτική για την Ελλάδα μας Απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, δηλ. να μη αναγράφεται πλέον ούτε το Θρήσκευμα, ούτε και η Ελληνική Ιθαγένεια στα Απολυτήρια των Μαθητών της Ελληνικής Παιδείας!!!!
Και μόνο το γεγονός, ότι ο τέως Υπουργός της α-Παιδείας κ. Νικ. Φίλης έσπευσε να συγχαρή την κα Κεραμέως καταδεικνύει ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ κας ΥΠΟΥΡΓΟΥ! Με την Απόφασή της εξετέλεσε και την Ορθοδοξία και την Ελληνική αυτοσυνειδησία! Τι περισσότερο, άραγε, θα ήθελαν οι αριστερόστροφοι Πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ;
Διερωτώμεθα: Μήπως ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μας…… εξηπάτησε; Διότι άλλη ήταν η εικόνα του προεκλογικώς και εντελώς αντίθετη αρχίζει να γίνεται η εικόνα, που μας παρουσιάζει σήμερα!
Η Απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, που ελήφθη κατόπιν αιτήσεως της Ενώσεως των αθέων της Ελλάδος, είναι αντισυνταγματική καί άκυρος!
Εκφράζουμε την αγανάκτηση της ψυχής μας πρός την έως της χθές συμπαθεστάτην Υπουργόν Παιδείας καν Κεραμέως γιά την εγκληματική αυτή Απόφασή της!
Τώρα πλέον εναγωνίως αναμένουμε την αντίδραση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος!
Με βαθειά ικανοποίηση αναδημοσιεύουμε παρακάτω την διαμαρτυρία της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» της 17ης Σεπτεμβρίου με τίτλο:
«ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΗΣ
ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ»

mkka.blogspot.com

Previous Article

Τὸν ἀπέλυσεν ὁ Πάπας τῆς Ἀνατολῆς!

Next Article

«Πάπας» Φραγκίσκος: Ὁ διαπρύσιος «κράχτης» τῆς λαθραίας μεταναστεύσεως!

Διαβάστε ακόμα