Εκ της πλαγίας οδού προωθούν την καύση των νεκρών!

Share:

Τα ανυπόστατα επιστημονικά επιχειρήματα που επικαλούνται οι αρμόδιοι δημιουργούν ακραίες συνθήκες για την ταφή των νεκρών με κορωνοϊο. Οδηγούν δηλαδή σιγά σιγά τους ανθρώπους στην καύση των νεκρών τους ώστε να γλυτώσουν από ένα σωρό διαδικασίες και έξοδα που είναι παντελώς ανεδαφικά.

Οι νεκροί από Κορωνοϊο θα παραμένουν θαμμένοι υποχρεωτικά 10 χρόνια σε σφραγισμένο φέρετρο με ειδικό διπλό νάιλον.

Την είδηση έδωσε ο αντιδήμαρχος στο δήμο Θεσσαλονίκης, κύριος Γιώργος Αβαρλής μιλώντας σε τοπικό site για τος εργασίες κατασκευής νέου χώρου ταφής ειδικά για θύματα του Κορωνοϊού.

Ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιώργος Αβαρλής, μιλώντας στο Thesstoday.gr τόνισε την ανάγκη να δημιουργηθεί και νέος χώρος ταφής των θυμάτων λόγω του κορωνοϊού.

Ο χώρος που αναμένεται να δημιουργηθεί το προσεχές διάστημα στον Εύοσμο θα πληροί παρόμοια κριτήρια όπως της Θέρμης, δηλαδή θα είναι απομονωμένος, μακριά από τους λοιπούς τάφους, η ταφή θα έχει διάρκεια δέκα χρόνων, ενώ η μεταφορά των θυμάτων θα γίνεται μέσα σε σφραγισμένα φέρετρα τα οποία θα είναι τυλιγμένα με διπλό ειδικό νάιλον, ενώ αντίστοιχη ειδική φόρμα θα φορούν και οι νεκροί.

http://koukfamily.blogspot.com

Previous Article

Περί εμβολίων και περί του εμβολίου για τον κορωνοϊό

Next Article

Μόσχα: Μέτρα για την πρόληψη των αμβλώσεων