Επίθεση στην κ. Γιαμαρέλλου για τις δηλώσεις της περί Θ. Ευχαριστίας

Share:

Στο γραφείο της καθηγήτριας Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ελένης Γιαμαρέλλου, εισέβαλαν μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας». Η αναρχική ομάδα υποστήριξε ότι με την θέση της «η έννοια του Μυστηρίου (Θεία Ευχαριστία) είναι πάνω από την επιστήμη και την επηρεάζει» βάζει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία. Όντως αστειότητες, δηλ. η κ. Γιαμαρέλλου θέτει σε κίνδυνο τους συνανθρώπους μας και όχι η κυβερνητική πολιτική! Δυστυχώς ότι δεν μπορούμε να το καταλάβουμε φασιστικά προσπαθούμε να το τρομοκρατήσουμε ώστε να πάψει να ακούγεται.

Σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» υποστηρίζουν πως η Ελένη Γιαμαρέλλου «έχει επιδείξει σθεναρά την ανευθυνότητά της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο από τις δηλώσεις της».

Θέση για την εισβολή του «Ρουβίκωνα» πήρε και ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η εισβολή στο γραφείο της κας Ελένης Γιαμαρέλλου, Καθηγήτριας Παθολογίας Λοιμώξεων του ΕΚΠΑ και μέλους της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας, δεν είναι απλώς καταδικαστέα, αλλά συνιστά μια άθλια πράξη εκφοβισμού, μια φασίζουσα συμπεριφορά.

Η κα Γιαμαρέλλου είναι μια κορυφαία επιστήμονας, η οποία μαζί με όλα τα μέλη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, εργάζεται καθημερινά και από την πρώτη ημέρα που ξέσπασε η πανδημία, για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου και την στήριξή μου στους επιστήμονες της χώρας, στους ιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας.

Οι θρασύδειλοι δεν μας τρομοκρατούν».

 iefimerida.gr

Previous Article

Απαγορεύτηκε η Θ. Κοινωνία και δεν μας το λένε!

Next Article

19 Ὀκτωβρίου

Διαβάστε ακόμα