Ευρωπαϊκή επίθεση κατά της Θ.Κοινωνίας

Share:

Δυο μεγάλα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης η Γαλλική ”Le Monde” και η Γερμανική εφημερίδα Frankfurter Rundschau ζητούν ούτε λίγο ούτε πολύ να σταματήσει η μετάληψη της Θείας Κοινωνίας στις εκκλησίες μας, γιατί όπως υποστηρίζουν η Θ.Κοινωνία μέσω μιας λαβίδας, μεταδίδει τον κορωνοϊό.

Κάνουν λόγο για πιστούς που δεν φορούν μάσκες, αλλά και για πιστούς που φιλούν τις εικόνες και τα χέρια των ιερέων. Χαρακτηρίζουν συγκλονιστικές τις εικόνες όπως τον ιερέα που έβαλε το παιδί του να φιλήσει το φέρετρο του Μητροπολίτη που πέθανε με Covid-19.

Προτείνουν δε οι εκκλησίες τα Χριστούγεννα να είναι κλειστές, διότι τα Χριστούγεννα όπως και την Πρωτοχρονιά ο κόσμος παραδοσιακά συρρέει στις εκκλησίες για να μεταλάβει.

Είναι εμφανές ότι προσπαθούν να δώσουν άλλοθι στην Ελληνική κυβέρνηση, ώστε να προχωρήσει στο κλείσιμο των Εκκλησιών τα Χριστούγεννα. Τις Εκκλησίες θέλουν να τις κλείσουν για τον λόγο τον οποίο εδώ και μήνες τονίζουμε. Δεν θέλουν οι πιστοί να κοινωνούν, αυτό τους ενοχλεί και αυτό θέλουν να το σταματήσουν. Η Ιερά Σύνοδος πρέπει να συνειδητοποιήσει αυτήν την αλήθεια και να μεθοδεύσει εκείνες τις ενέργειες που θα ανοίξουν οι ιεροί ναοί ώστε ο πιστός λαός να λατρεύει τον Θεό ελεύθερα και να κοινωνεί των αχράντων μυστηρίων.

Previous Article

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. ΤΑΙΝΙΑΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙΣ

Next Article

Οι Ευρωπαίοι κάνουν τους ανθρωπιστές με τις πλάτες της Ελλάδας

Διαβάστε ακόμα