«Η δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο είναι ανήθικη»!!!

Share:

ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;
Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

«Η δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο είναι ανήθικη»!!!

________Μεγάλη πλύση εγκεφάλου συντελείται κατά τον τελευταίο καιρό, προκειμένου να τρέξουμε όλοι για να υποστούμε το περίφημο ΕΜΒΟΛΙΟ εναντίον του Κορωνοϊού! Η αποκορύφωση συνετελέσθη το βράδυ της Κυριακής 27ης Δεκεμβρίου, όπου όλοι οι ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, με πρώτη την Κυρία Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κυρία Σακελλαροπούλου και δεύτερο τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, συμμετέχοντος δε δυστυχώς και του Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου, ως Εκπροσώπου της Εκκλησίας, υποβλήθηκαν στον εμβολιασμό!!!!.

______Τα πληρωμένα ΜΜΕ όμως αποσιωπούν και την άλλη όψη του νομίσματος! Διότι υπάρχει ένα ισχυρό ρεύμα επιστημόνων, οι οποίοι ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ για τον εμβολιασμό και διατυπώνουν την αντίθεσή τους! Πλην όμως το δήθεν Δημοκρατικό Πολίτευμα, το οποίον έχουμε στην Ελλάδα μας σήμερα, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΥΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ! Ζήτω, λοιπό, η ΨΕΥΔΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

_____Αντιδρώντας, λοιπόν, σ’ αυτή την πλύση εγκεφάλου, που συντελείται στις ημέρες μας σας παραθέτω την επιστημονική άποψη δύο σπουδαίων ιατρών, του Δρος Wodarg και του Δρος Yeadon, (πατήστε εδω) οι οποίοι επιμόνως ζητούν να σταματήσουν όλες οι μελέτες εμβολίων και καλούν τα πλήθη να συνυπογράψουν μια σχετική αίτηση! Τα συμπεράσματα είναι δικά σας, αγαπητοί μου φίλοι.

+ Ο πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020

Previous Article

Περί Κορωνοϊοῦ καί Θείας Μεταλήψεως

Next Article

Μνημόσυνο στο Ναύπλιο για τον Καποδίστρια και τα μέλη της Α’ Εθνοσυνέλευσης

Διαβάστε ακόμα