Η Δύση προσπαθεί να εξαφανίσει οποιοδήποτε ιστορικό στοιχείο, να δημιουργήσει ξανά, έχει πάρει τη θέση του Θεού σε όλα τα θέματα

Share:

«Ο δικός μας ο πρωθυπουργός, είναι πρωτοπαλίκαρο της Δύσης, αφού από αυτούς τρέφεται, από αυτούς αναδείχθη, από αυτούς συντηρείται» υπογράμμισε μιλώντας στον FOCUS FM 103,6 και το Στέφανο Δαμιανίδη, ο ιερέας Βασίλειος Βολουδάκης, σχολιάζοντας το «τιτίβισμα» του πρωθυπουργού την ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων.

«Περιμένετε να δώσει η δύση προτεραιότητα εκεί όπου η ψυχή κάθε αγώνα, ήταν η εκκλησία και η πίστη του Χριστού; Μου κάνουν εντύπωση οι συμπατριώτες μου οι Έλληνες. Τελικά δε ξέρω πόσοι Έλληνες έχουν μείνει. Τι ψυχή ελληνική έχουμε να παραδώσουμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας. Είμαστε καλοί για όλους εκτός από την αλήθεια, που είναι η Πίστη μας ».

Αναφορικά με τις ζημιές και τις φθορές που έχουν προκληθεί στην Αγιά Σοφιά, ο πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης τόνισε ότι από τότε που αναγνωρίστηκε ως τζαμί η Αγία Σοφιά, η UNESCO σταμάτησε τη χρηματοδότηση, άρα όταν και όπου χρειάζεται συντήρηση ο ναός, θα πρέπει αυτή να γίνει από το τουρκικό κράτος.

«Καταλαβαίνετε λοιπόν πόση προθυμία έχει η Τουρκία και διερωτώμαι: Μήπως αυτή η αναγνώρισή της ως τζαμί και η απόφαση της UNESCO αποσκοπούν στο να καταρρεύσει αυτό το μνημείο; Η Δύση προσπαθεί να εξαφανίσει οποιοδήποτε ιστορικό στοιχείο γιατί θέλει να εγκαινιάσει μία νέα εικόνα του κόσμου, να δημιουργήσει ξανά, έχει πάρει τη θέση του Θεού σε όλα τα θέματα», σημείωσε.

Ο πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης σχολίασε και τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, σχετικά με το ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι επιλογή του Θεού.

«Ο Θεός έχει αφήσει με την Αγία Γραφή ρητή οδηγία “Μη πλανάσθε. Ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτραι ούτε μοιχοί ούτε μαλακοί ούτε αρσενοκοίται βασιλείαν Θεού ου κλήρονομήσουσι” Εγώ σας ρωτώ, εάν πράγματι ο Θεός έδινε αυτό σε μερικούς, ανθρώπους δε θα έπρεπε να υπάρχει και στην Αγία Γραφή μια εξαίρεση; Τώρα, εάν κάποιοι βλέπουν να πληθαίνουν οι ομοφυλόφιλοι, θεωρούν ότι πρέπει να αλλάξουν τη φυσιολογία του ανθρώπου, είναι θέμα δικό τους. Αλλά αλλοίμονο σε αυτό που τους ακολουθεί», ανέφερε.

focusfm.gr

Previous Article

Κυριακή τῆς Σαμαρείτιδος-Μήνυμα Σεβ. Κυθήρων Σεραφείμ

Next Article

Προσπάθεια ἐπιβολῆς δικτατορικῶν μέτρων παγκοσμίως μέσῳ τοῦ ΠΟΥ