Η εκκλησία είναι το σώμα του Χριστού και ο Χριστός θέλει το πρόσωπό μας καθαρό

Share:

Την δική του απόφαση να διακόψει τη λειτουργία λόγω μίας πιστής που φορούσε μάσκα εντός της εκκλησίας θέλησε να υπερασπιστεί δημόσια ο ιερέας στην ιερά μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πατέρας Ιγνάτιος, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, παρουσίασε το περιστατικό με την 74χρονη πιστή που φορούσε μάσκα καθώς επίσης και την γνώμη του για την πανδημία, τον ρόλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και την δικτατορία του Αντιχρίστου:

«Όταν την είδα με τη μάσκα, νόμιζα ότι είχαμε καρναβάλια. Καρναβάλι δεν είναι αυτός που φοράει μάσκα; Ειναι ιερός ο χώρος εντός της εκκλησίας, δεν χρειάζονται μάσκες. Εδώ κατοικεί ο Θεός. Ο Θεός θεραπεύει. Είναι προσβολή για τον χώρο η μάσκα μέσα στον ναό.

Η εκκλησία είναι το σώμα του Χριστού και ο Χριστός θέλει το πρόσωπό μας καθαρό.

Υπάρχει παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου μέσω του ΠΟΥ… Αφού οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να περάσουν κάποια πράγματα με δημοκρατία, τα περνάνε με δικτατορίαΟ κορωνοϊός είναι ένα ψέμα και κάποιοι από αυτούς που πέθαναν στην Ελλάδα από κορωνοϊό πληρώθηκαν για να πουν ότι πέθαναν».

Μάλιστα αίσθηση προκάλεσε η δήλωση-«βόμβα» του πατέρα Ιγνάτιου σχετικά με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο:

«Ιερώνυμος πιστεύει στον κορωνοϊό γιατί δεν πιστεύει στον Θεό».

el.gr

Σε  ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολις Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας, δηλώνει τα εξής:

“Ο εν λόγω ιερομόναχος δεν ανήκει στους κληρικούς της Ιεράς μας Μητροπόλεως, διότι κατά δήλωσή του έχει αποτειχισθεί και ως εκ τούτου δεν διατηρεί καμία πνευματική και διοικητική σχέση με τον επίσκοπο και την Ιερά μας Μητρόπολη.

Ήδη είναι σε εξέλιξη δικαστική διαδικασία για κανονικά παραπτώματα του εν λόγω ιερομονάχου.

Η Ιερά Μητρόπολή μας απερίφραστα καταδικάζει την ενέργεια του ιερομονάχου να αποβάλει με φραστική προσβολή πιστή γυναίκα η οποία φορούσε μάσκα εντός του Ιερού Ναού, και φυσικά αποδοκιμάζει τις δηλώσεις του περί της πανδημίας.”

Previous Article

Στρατηγική περικυκλώσεως καί ἐκβιασμῶν μέ στόχο παράδοση ἐθνικῆς κυριαρχίας

Next Article

Ολο απορίες έχει ο ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε ακόμα