Η Εκκλησία καλείται να διαφυλάξει και πάλι την Εθνική μας υπερηφάνεια

Share:

«Η Εκκλησία καλείται να διαφυλάξει και πάλι την Εθνική μας υπερηφάνεια», δηλώνει ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος καλώντας τους πιστούς να παρευρεθούν στο συλλαλητήριο της Αθήνας την προσεχή Κυριακή.

Η δήλωσή του αναφέρει:

Επειδή διαπιστώσαμε, ότι μέσα στο κλίμα της πολιτικής ανωμαλίας των τελευταίων ημερών παραβιάζεται το πνεύμα της Δημοκρατίας με την αγνόηση της γνώμης της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού για το θέμα της Μακεδονίας αποφασίσαμε να καλέσουμε τον πιστό Ορθόδοξο Ελληνικό λαό να αγωνισθεί για την αξιοπρέπεια του Ελληνικού Γένους και να αντιτάξει στην παραποίηση της Εθνικής Ιστορίας την αλήθεια για την ένδοξη Μακεδονία.

Η Εκκλησία μας και αυτή την φορά ταυτίζεται και συμπορεύεται με τον λαό, ο οποίος διατρανώνει την φωνή του, ότι η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική.

Συντασσόμενος με τους Μακεδόνες Ιεράρχες καλώ τον ιερό Κλήρο και τον πιστό λαό της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, που διοργανώνεται την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στην πλατεία Συντάγματος των Αθηνών.

Η Εκκλησία καλείται να διαφυλάξει και πάλι την Εθνική μας υπερηφάνεια.

+Ο Φθιώτιδος Νικόλαος

Previous Article

Εμείς οι Έλληνες Μακεδόνες είμαστε εδώ

Next Article

Πλήθος λαού στην εξόδιο ακολουθία του Μακαριστού Μητροπολίτου Παύλου

Διαβάστε ακόμα