Η Ελλάδα έχει ανάγκη από Χριστιανούς, Έλληνες πολιτικούς!

Share:

Δυστυχώς στη σημερινή εποχή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στους οποίους η Ελλάδα ως τόπος ιερός δεν τους λέει τίποτα. Δεν υπάρχει για αυτούς ούτε Έθνος, ούτε πατρίδα. Σημασία έχει μόνο η οικονομική επιβίωση των κατοίκων ενός τόπου. Λες και αν σωθούμε οικονομικά θα επιζήσουμε σαν Έθνος. Και ποια αξία έχει να επιβιώσουμε σαν πολίτες ενός κράτους άθεου ή μουσουλμανικού έχοντας χάσει και την πίστη μας και την εθνική μας ταυτότητα.

Την άποψη ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες διατύπωσε ο ιστορικός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία  Αντώνης Λιάκος. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Αντώνης Λιάκος υποστηρίζει ότι : “Η Ελλάδα όπως και τα Βαλκάνια βρίσκονται απέναντι σε ένα πέταλο χωρών, από Αφρική έως Τουρκία, στο οποίο υπάρχει πληθυσμιακή έκρηξη, υπερχείλιση νεανικών ηλικιών, ενώ οι δικοί τους πληθυσμοί καταρρέουν και γηράσκουν. Στην Ελλάδα ο πληθυσμός μειώνεται σταθερά από το 2010, κι αν δεν ήταν οι 900.000 πρόσφυγες της δεκαετίας του 1990, θα είχε μειωθεί και γεράσει πολύ νωρίτερα.

Δεν χρειάζεται να ξέρεις τη θεωρία των συγκοινωνούντων αγγείων για να αντιληφθείς τι θα γίνει όταν το ένα αδειάζει και το άλλο ξεχειλίζει. Μπορεί να φαίνεται αντιδημοφιλές αλλά πρέπει να ειπωθεί κατηγορηματικά. Η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Για να αντιμετωπίσει την πληθυσμιακή κατάρρευση. Εκείνο που θα πρεπε να μας απασχολεί είναι το πώς θα τους ενσωματώσουμε. Πού θα τους στεγάσουμε, πώς θα απασχοληθούν, πώς θα τους εκπαιδεύσουμε, πως θα τους μάθουμε τη γλώσσα μας και πως θα τους εξοικειώσουμε με τον πολιτισμό μας. Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα των επόμενων χρόνων.

https://www.protothema.gr/

Previous Article

Η αντιμετώπιση της επιβαλλόμενης πολυπολιτισμικότητας

Next Article

Νέας Ἰωνίας: Ἡ 30/1 ἡμέρα οἰκολογίας!