Η επερχόμενη καταστροφή στο Άγιον Όρος και στην Ελλάδα, και ο ρόλος των κομμάτων

Share:

Ομολόγησαν στην Ιερά Κοινότητα ότι σιωπούν για να μην χάσουν τα κονδύλια.

Ομιλεί ο Αγιορείτης Μοναχός π.Επιφάνιος

-Το αυτοδιοίκητο και τα μυστικά σχέδια της μετατροπής του Αγίου Όρους σε τουριστικό θέρετρο.

-Ο ρόλος της αναβαθμισμένης αστυνομικής διεύθυνσης στο τουριστικοποιημένο Άγιον Όρος και κυρίως στην επιβολή των αχειροτόνητων σχισματοαιρετικών Ουκρανών και των Ουνιτών και στην αλλοίωση του εσωτερικού χαρακτήρα του Αγίου Όρους.

-Η συσπείρωση ετερόκλητων στοιχείων στο κόμμα της ΝΙΚΗΣ. [ΣΧΟΛΙΟ: Αυτό είναι αλήθεια, αλλά όσον αφορά τους απλούς ανθρώπους -και όχι τα υψηλά κομματικά κλιμάκια που δεν είμαστε εμείς εδώ σε θέση να γνωρίζουμε- δεν έγινε κάποια «συμφωνία», κάποιος «συντονισμός», ούτε το πράγμα προχώρησε με κάποια ύποπτη «συνδιαλλαγή» της πίσω πόρτας! Οι άνθρωποι απλά, ο καθένας από την σκοπιά του, ανταποκρίθηκαν σε ένα γενικό κάλεσμα. Μαζί πάντως με τις ετερόκλητες «συμπορεύσεις», συμβαίνει και κάτι πρωτοφανές και δυσάρεστο, το οποίο ο π. Επιφάνιος προφανώς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει. Από την αρχή αιωρείται μία ανασφάλεια και μία γκρίνια. Ομόφρονες αδελφοί δεν μιλιούνται μεταξύ τους ενώ άλλοι είναι «στα μαχαίρια». Είναι τρομερό, αλλά ό,τι δεν κατάφερε ο κορωνοϊός το κατάφερε ένα κόμμα, να διεισδύσει στο αρραγές μέτωπο των ομοφρονούντων και να τους χωρίσει. Και συνέβη αυτό την χειρότερη στιγμή, τώρα που φτάσαν στο κατώφλι μας οι χειρότερες εξελίξεις για την Ορθοδοξία και την Πατρίδα.]

-Ύποπτη η έλλειψη ουσιαστικών θέσεων ως προς τα μείζονα ζητήματα (οικονομία, ΕΕ, ΝΑΤΟ, εξωτερική πολιτική) αλλά αντίλογος μόνο στην επιτρεπόμενη από το καθεστώς θεματολογία του δικαιωματισμού.

-Είμαστε στο 95% της ομοσπονδιοποίησης της ΕΕ. Απομένει ένα ενιαίο φορολογικό σύστημα, η ένωση των κεντρικών τραπεζών των κρατών μελών, η απεμπόληση του βέτο ενός κράτους μέλους στις αποφάσεις της ΕΕ.

-Διαμελισμός των Κρατών σε ξεχωριστές πολιτείες ή καντόνια, κάποια εκ των οποίων θα περιλαμβάνουν «νέες» περιοχές, π.χ ξεχωριστή «Μακεδονία» με Σκόπια κλπ., μετά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

-Με την αναθεώρηση του Συντάγματος θα απεμποληθεί η Εθνική Κυριαρχία για να ενσωματωθεί η Ελλάδα στο νέο ευρωπαϊκό υπερκράτος.

Η ένωση με τους αιρετικούς θα προηγηθεί για να υποβοηθήσει την πολιτική ένωση της ΕΕ.

Η ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ…

tasthyras.wordpress.com

Previous Article

Πνευματικές Νουθεσίες και Συμβουλές – Ἀρχιμανδρίτης Φιλόθεος (Μέρος Β’)

Next Article

Οριοθετήθηκε η δασική πυρκαγιά στο Άγιο Όρος