Η επιστολή της Δ.Ι.Σ. προς τον κ, Πλεύρη για το ζήτημα των υγειονομικών

Share:

Η Ιερά Σύνοδος κατά την Συνεδρίαση της 10ης Οκτωβρίου, ανταποκρινόμενη στην επιστολή διαμαρτυρίας-έκκληση συμπαράστασης από τους Υγειονομικούς σε Αναστολή  προς τον Αρχιεπίσκοπο- Ιερά Σύνοδο,  έστειλε την ίδια ημέρα Επιστολή στον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη, ζητώντας του να επανεξετάσει το θέμα, λαμβάνοντας υπόψη την Επιστολή-Έκκληση Συμπαράστασης των Υγειονομικών σε αναστολή εδώ και πάνω από ένα (1) έτος με μηδενικό μισθό, χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, χωρίς δικαίωμα να εργαστούν οπουδήποτε αλλού, πλήρεις όμως όλων των οικονομικών υποχρεώσεών τους προς το Ελληνικό Κράτος!

 Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες που υφίστανται μία αδικαιολόγητη εκδικητική εξοντωτική αντιμετώπιση χωρίς κανένα υγειονομικό όφελος!

Οι Ιεράρχες της Δ.Ι.Σ. τον καλούν να στηριχθεί στη γνώση, την εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος, τα επιστημονικά στοιχεία, τα ευρωπαϊκά δεδομένα και τις κατευθυντήριες οδηγίες των διεθνών οργανισμών, ενώ ταυτόχρονα τονίζουν ότι θα πρέπει να επιδείξει «ψυχραιμία στην προετοιμασία και την διαχείριση παρόμοιων ζητημάτων στο μέλλον»!

Η επιστολή της Δ.Ι.Σ. προς τον κ,Πλεύρη

 

Previous Article

Ἡ Ἐκκλησία τῆς Ἑλλάδος δημιουργεῖ μουσουλμανικὸν νεκροταφεῖον

Next Article

Ἡ συμμετοχὴ τῶν λαϊκῶν εἰς τὴν ἐκλογὴν τῶν ἐπισκόπων