Η ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ

Share:
Ορθόδοξος Τύπος Εφημερίδα

Προς τον Αξιότιμον Διευθυντήν του «Ο.Τ.»
Θέλω να ευχαριστήσω εσάς για την δημοσίευση και τον κ. Παναγιώτη Νούνη για την αιφνιδιαστική παρέμβασή του με το άρθρο του «Προφανώς όταν παραπαίη το Σύμπαν, παραπαίει και ο κ. Παναγιώτης Τελεβάντος», το οποίο αποκαθιστά εν δικαιοσύνη την πραγματικότητα και αποκαλύπτει τις προθέσεις αλλά και την σκοπιμότητα των επί πολλά έτη εναντίον μου επιθέσεων του κ. Παναγιώτη Τελεβάντου.
Ωστόσο, είναι αναγκαίο να επισημάνω ένα τυπογραφικό λάθος, που αφορά στον τίτλο του βιβλίου μου «Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ». Στο άρθρο του κ. Νούνη ο τίτλος του βιβλίου μου «Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ», έχει γραφή λανθασμένα, ως «Η ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ», οπότε το νόημα που προκύπτει από αυτό το λάθος είναι τελείως αντίθετο από το νόημα του τίτλου του βιβλίου μου.
Προφανώς, επιχειρών ο κ. Νούνης να ανασκευάση τις συκοφαντίες του κ. Τελεβάντου, εκ παραδρομής αντέγραψε τον τίτλο του βιβλίου μου από τα γραπτά του κ. Τελεβάντου, μη υποπτευόμενος ότι εσκεμμένα ο κ. Τελεβάντος διαστρέφει τον τίτλο, για να βρίσκη ερείσματα στην εναντίον μου πολεμική του.
Η Ποιμαντική δεν είναι Πολιτική, η Πολιτική, όμως, γίνεται εκ της φύσεώς της Ποιμαντική, αφού δια της Πολιτικής ουσιαστικά ποιμαίνεται ο λαός επί 24ωρου βάσεως με όλα τα Μ.Μ.Ε. και το Εκπαιδευτικό σύστημα. Ως εκ τούτου, είναι ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε όλοι, όσο το δυνατόν συντομώτερα, ότι ευδοκία του Θεού είναι να ταυτισθή η Πολιτική με την Ποιμαντική της Εκκλησίας, ώστε να πραγματοποιηθή το αίτημα της Κυριακής Προσευχής: «γενηθήτω το Θέλημά Σου, ως εν Ουρανώ και επί της γης».
Όσο για τον κ. Τελεβάντο, εφ’ όσον μετά την καταδίκη του από την Ελληνική Δικαιοσύνη σε ετησία φυλάκιση για «κατ’ εξακολούθηση συκοφαντική δυσφήμησή» μου, όχι μόνο παραμένει αμετανόητος, αλλά συνεχίζει απτόητος την διαστροφή των γραφομένων μου με συκοφαντικές του ερμηνείες, είμαι πλέον αναγκασμένος να κοινοποιήσω την εναντίον του Δικαστική Απόφαση στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, με το ερώτημα: Ποιός Ορθόδοξος Ιερεύς τον Κοινωνεί αμετανόητον, μετά από μία τόσο σοβαρή και Ποινική καταδίκη;

Μετά τιμής και ευχαριστιών
π. Βασίλειος Βολουδάκης

Previous Article

Άνευ των Παπικών ου δύναται ποιείν ουδέν! – Ο κρυμμένος φονταμενταλισμός

Next Article

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΝ! Το ανακοινωθέν της Εκκλησίας της Βουλγαρίας δια το Κολυμβάρι

Διαβάστε ακόμα