Η πρώτη μέρα στο σχολείο είχε απρόοπτα

Share:

Πρώτη μέρα σήμερα της σχολικής χρονιάς με πολλά όμως επεισόδια. Αιτία η αψυχολόγητη και αντιεπιστημονική απόφαση της Κυβέρνησης για την υποχρεωτική χρήση μάσκας από μαθητές και δασκάλους.

Ένας πατέρας στη Θεσσαλονίκη έστειλε τα παιδιά του στο σχολείο χωρίς μάσκα και δήλωσε οτι : «Είμαστε η μοναδική χώρα που γίνεται αυτό, 9 χρονών παιδάκια να τα υποχρεώσουμε να φορέσουν μάσκα» . «Τα παιδιά το πολύ-πολύ να μην πάνε έναν χρόνο σχολείο. Σε έναν χρόνο θα δούμε τα άλλα τα παιδάκια τι συμπτώματα θα έχουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα στο Δημοτικό Σχολείο Γουρνών στο Ηράκλειο Κρήτης  μια μικρή ομάδα γονέων δεν επέτρεψαν στα παιδιά τους να πάνε στις σχολικές αίθουσες λόγω της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας. Μάλιστα διαδήλωσαν έξω από το σχολείο κρατώντας μάσκες που είχαν πάνω αναγεγραμμένα διάφορα συνθήματα. Στη συνέχεια πήραν τα βιβλία και αποχώρησαν από το δημοτικό σχολείο Γουρνών.

Στην Πάτρα σύμφωνα με το tempo24.gr στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζεται το 55ο Δημοτικό Σχολείο, ανήλικος μαθητής συνοδευόμενος από τον γονιό του έφτασε χωρίς μάσκα και δεν του επετράπη η είσοδος.

Σε άλλο σχολείο, το 25ο Δημοτικό σχολείο Πατρών δεν επετράπη η είσοδος σε 4 μαθητές που πήγαν χωρίς μάσκα.

Το ίδιο και στην Κυψέλη όπου η κα Σταυρούλα μητέρα 5 παιδιών αντιδρά στην μάσκα. Όπως είπε, δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα στείλει τα παιδιά της στο σχολείο.

Η Διευθύντρια του 55ου Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας ενημερώνει πατέρα δύο παιδιών πως δεν μπορούν να μπουν μέσα στο σχολείο αν τα παιδιά δεν φορούν μάσκες.
Ο πατέρας παίρνει τα παιδιά του και φεύγει. Αλλοι γονείς κατήγγειλαν πως υπήρχε μεγάλος συνωστισμός στις εισόδους των σχολείων οπότε ο κίνδυνος για κορονοιό ήταν ούτως ή άλλως μεγάλος.

Previous Article

15 Σεπτεμβρίου

Next Article

14 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε ακόμα