Η Σερβία θα απαντήσει αποφασιστικά στην ένωση Κοσόβου- Αλβανίας

Share:

H Ευρώπη αλλά και η Αμερική μένουν απαθείς μπροστά στο έγκλημα που επιχειρεί να διαπράξει η Αλβανία με την αυθαίρετη προσάρτηση του Κοσσυφοπεδίου. Δυστυχώς ούτε η Ελλάδα αντιδρά!

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι η Σερβία θα αντιδράσει με έναν σοβαρό, υπεύθυνο και αποφασιστικό τρόπο, εάν διεξαχθεί δημοψήφισμα για την ένωση του Κοσσυφοπεδίου με την Αλβανία, όπως σημειώνει η σκοπιανή ενημερωτική ιστοσελίδα ‘mkd’.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του προέδρου του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι, ότι «εφ’ όσον η Ευρωπαϊκή Ένωση εξακολουθήσει να «απομονώνει» την Πρίστινα, θα εξετάσει θεσμικά μέτρα καθώς και ένα δημοψήφισμα για την ένωση με την Αλβανία».

Ο Βούτσιτς δήλωσε ότι έχει προειδοποιήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση με αυτό.

«Όταν ρώτησα τους ανθρώπους από την Πρίστινα, εάν προετοιμάζουν μια τέτοια πλατφόρμα που αντιτίθεται στο διάλογο, τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, με τις δηλώσεις τους, ότι το Σερβικό Έθνος διέπραξε γενοκτονία, καταστρέφοντας το διάλογο στις Βρυξέλλες, μου είπαν πριν από τρεις ημέρες ότι αυτό δεν θα συμβεί», δήλωσε ο Σέρβος πρόεδρος τονίζοντας πάντως ότι η Σερβία θα αντιδράσει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Βαλκανικό περισκόπιο

Previous Article

«ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ» κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΟΥΣΚΑΛΗΣ

Next Article

Οι Αλβανοί φοβούνται τους Έλληνες ακόμα και νεκρούς!

Διαβάστε ακόμα