Θα εξαιρεθούν οι vegans από την υποχρεωτικότητα του εμβολίου στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Share:

Μόνο αν είσαι vegan στην εποχή μας μπορεί να γίνουν σεβαστές οι απόψεις σου. Το αν δεν δέχεσαι να βάλεις στο σώμα σου εμβόλια που περιέχουν κύτταρα εκτρωμένων εμβρύων δεν φαίνεται να απασχολεί κανέναν!(Σχόλιο Ο.Τ.)

Μεγάλη κινητοποίηση των vegans παρατηρείται στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου σύμφωνα με ακτιβιστές και δικηγόρους οι πεποιθήσεις τους πρέπει να ληφθούν υπόψη στους χώρους εργασίας και να εξαιρεθούν από την υποχρεωτικότητα του εμβολίου έναντι του κορωνοϊού!

Σύμφωνα με τους υποστηρικτές των vegans η ηθική τους προσκρούει στο γεγονός ότι τα εμβόλια έχουν χρησιμοποιήσει κατά τις διαδικασίες των πειραματικών δοκιμών ζώα. Σε περσινή δικαστική απόφαση ο βιγκανισμός χαρακτηρίστηκε ως προστατευτέα πεποίθηση με αποτέλεσμα οι εργοδότες να αντιμετωπίσουν δικαστικές διαμάχες αν επιβάλουν υποχρεωτικά τον εμβολιασμό.

Αλλά και άλλες κατηγορίες πολιτών στο Ηνωμένο Βασίλειο διεξάγουν αγώνα για να απαλλαγούν από το υποχρεωτικό εμβόλιο προβάλλοντας τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις ή σωματικές ανικανότητες ή εν γένει ιδιαίτερες καταστάσει υγείας!

enromiosini.gr

Previous Article

ΟΥΝΕΣΚΟ: Υπό απειλή τα Σερβικά προσκυνήματα στο Κοσσυφοπέδιο

Next Article

Το 74% των νέων μολύνσεων μέσα στον Ιούλιο στη Μασσαχουσέτη ήταν πλήρως εμβολιασμένοι σύμφωνα με το CDC