«Κάτω τα χέρια από την Εκκλησία»

Share:

Οι ιερείς αντέδρασαν εις τον λεκτικόν προπηλακισμόν που εδέχθη ο Σεβ. Κισσάμου από την Βουλευτήν κ. Βαγιωνάκη, η οποία προέρχεται από την Κυβερνητικήν πλειοψηφίαν, η οποία διακαίεται από την επιθυμίαν να «αξιοποιήση» την εκκλησιαστικήν περιουσίαν και να «διασφαλίση» το καθεστώς της μισθοδοσίας των κληρικών. Παραθέτομεν την διαμαρτυρίαν του Συνδέσμου Κληρικών:

«ΚΥΡΙΑ ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Εξ αιτίας των κακόβουλων δημοσιευμάτων που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από εσάς και διορισμένη, κυβερνητική αξιωματούχο στον τομέα της υγείας, κατά του Επισκόπου και Πνευματικού μας Πατέρα, σας ενημερώνουμε:

Η Ορθόδοξη μαρτυρία δεν μπορεί να φιμώνεται από τις πολιτικές σας ιδεοληψίες. Η Παράδοση της Εκκλησίας μας θέλει τον κάθε Επίσκοπο να αγρυπνεί, να αφουγκράζεται και να μεριμνά για τις αγωνίες, τους καημούς και τους πόνους του ορθοδόξου λαού μας.

Συνεπώς ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την εκ μέρους σας, εμπαθή επίθεση στο πρόσωπο του Επισκόπου μας και σας ενημερώνουμε ότι θα μας βρείτε απέναντι σε όλες τις ενέργειες που κάνετε, προκειμένου να μειώσετε, να υποσκάψετε και να δυσφημίσετε το έργο του.

Ο Επίσκοπος και οι κληρικοί μας, δαπανώνται καθημερινά για τις πνευματικές και υλικές ανάγκες του λαού μας και κανονικά θα περιμέναμε την αρωγή και στήριξή σας, σε αυτό το έργο.

Αντιθέτως μέχρι τώρα τόσο εσείς, όσο και η κυβέρνησή σας, πολεμάτε τις αξίες αυτού του λαού και διώκετε την Ορθόδοξη Εκκλησία μας.

Σας δηλώνουμε ότι ενωμένοι με τον Επίσκοπό μας, θα συνεχίσουμε να διακονούμε το λαό μας, χωρίς να μας φοβίζουν οι αντιεκκλησιαστικές και άθεες εμμονές σας.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ»

Previous Article

Φραγκίσκος: Ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ υπερασπίζονται τας κοινάς αξίας!

Next Article

ΛΙΘΟΥ ΚΡΑΥΓΗ

Διαβάστε ακόμα