Καμμία επικοινωνία Αρχιεπισκόπου και Πρωθυπουργού τονίζει η Αρχιεπισκοπή

Share:

Διαψεύδει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών επικοινωνία Ιερώνυμου – Τσίπρα σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Ουδεμία επικοινωνία, τηλεφωνική ή άλλη έχει υπάρξει μεταξύ του αρχιεπισκόπου και του πρωθυπουργού από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα», δηλώνει το γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε σχέση με χθεσινή ανάρτηση της ιστοσελίδας newpost.gr με τον τίτλο «Άγιο» το πρώτο τηλεφώνημα που δέχθηκε ο πρωθυπουργός μετά την ψηφοφορία για τις Πρέσπες, και το οποίο αναπαράχθηκε σε δημοσιεύματα του σημερινού Τύπου.

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης, τονίζει επιπρόσθετα: «Πολλώ δε μάλλον ουδέποτε ο αρχιεπίσκοπος επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό για να τον “συγχαρεί” δήθεν για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή ή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Πρόκειται για δόλια απόπειρα χυδαίας παραπληροφόρησης προς εξυπηρέτηση αντιληπτών σε όλους σκοπιμοτήτων. Η επιτομή της διασποράς ψευδών ειδήσεων, με προφανή στόχο των αρχιεπίσκοπο. Εξαιρετικά λυπηρό…».

ΑΠΕ

Previous Article

Ιερώνυμος Β καὶ Χούντα

Next Article

Καμία απόφαση από το Πατριαρχείο Βουλγαρίας για την Ουκρανική ψευδο-αυτοκεφαλία

Διαβάστε ακόμα