Μετέτραψαν την Εκκλησία σε πολιτικό κόμμα

Share:

Οι Ορθόδοξες Εκκλησίες μία- μία τάσσονται στο πλευρό της κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας μιας και καταλαβαίνουν τα πολιτικά παιχνίδια που οι Αμερικάνοι προωθούν στην περιοχή.

Την άποψη ότι η Εκκλησία στην Ουκρανία μετατρέπεται σε πολιτικό κόμμα, εξέφρασε ο Μητροπολίτης Κισινάου και πάσης Μολδαβίας κ. Βλαδίμηρος, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία.

“Είναι πολύ κακό το ότι η πολιτική παρενέβει στην εκκλησιαστική ζωή της Ουκρανίας, μετατρέποντας την Εκκλησία σε πολιτικό κόμμα και όχι σε Εκκλησία” – δήλωσε ο Μητροπολίτης Βλαδίμηρος.

Επίσης ο Μητροπολίτης Μολδαβίας ανέφερε ότι αυτή η κατάσταση πλήττει εκατομμύρια πιστούς, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι με τις προσευχές δεν θα έχουμε αιματοχυσίες στο όνομα του Θεού.

Να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης Βλαδίμηρος, η Ιερά Σύνοδος, ο ιερός κλήρος και ολόκληρος ο ευλαβής Μολδαβικός λαός, πρόσφατα εξέφρασε την υποστήριξή του στον ευαγή κλήρο και τον Ουκρανικό λαό της δικαιοδοσίας της μόνης κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας, που διαφυλάττει και μεταδίδει ανόθευτη Αλήθεια στις επερχόμενες γενιές.

 Romfea.gr

Previous Article

Το Φανάρι διαφωνεί με την συμφωνία

Next Article

Ευχαριστούμε τις ΗΠΑ για την υποστήριξη!

Διαβάστε ακόμα