Μόνον 15, από τα 50 κρεβάτια ΜΕΘ, που δώρισε η Βουλή, λειτουργούν σήμερα

Share:

Αντί να στελεχώσουν τα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ, η Κυβέρνηση κλειδώνει όλη την χώρα μέσα και οδηγεί χιλιάδες Έλληνες πολίτες στην φτώχεια και την εξαθλίωση

«Μόνον 15, από τα 5ο κρεβάτια ΜΕΘ, που δώρισε η Βουλή, λειτουργούν σήμερα, λόγω έλλειψης προσωπικού», καταγγέλλει στο europost.gr ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο κορυφαίος συνδικαλιστής του νοσοκομειακού χώρου, ο οποίος στο παρελθόν τόλμησε να συγκρουστεί ανοιχτά με το παντοδύναμο (τότε) δίδυμο Τσίπρα – Πολλάκη, μίλησε επίσης και στην εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου στο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ (από Δευτέρα έως και Πέμπτη, 21.00-22.00). Υπογραμμίζοντας κατηγορηματικά ότι έχει τεράστιες ευθύνες η πολιτική ηγεσία του Υπ. Υγείας που δεν αύξησε τα κρεβάτια ΜΕΘ στον αριθμό, που απαιτούσε η πανδημία, ενώ γνώριζαν ότι το φθινόπωρο και τον χειμώνα θα ακολουθούσε νέο σφοδρότερο κύμα του κορωνοϊού.

Ο κ. Γιαννάκος ζήτησε να γίνει πανελλαδικό προσκλητήριο γιατρών και νοσηλευτών, για να λειτουργήσουν και άλλα κρεβάτια ΜΕΘ σε όλη την Ελλάδα, ώστε να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες που θα προκύψουν από τη αύξηση των κρουσμάτων, που αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

europost.gr

Previous Article

COVID-19: ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Next Article

«Βρισκόμαστε κάτω ἀπὸ καλυμμένα ἀθεϊστικὰ καθεστῶτα»