Μ. Βρετανία: Εκτός Βουλής ο A. Bridgen λόγω κριτικής στα εμβόλια

Share:
Χαρακτηριστικά ο ίδιος είχε πει πως «προκαλούν σοβαρές βλάβες» και η εκστρατεία εμβολιασμού ήταν «το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από το Ολοκαύτωμα»

Ο βρετανός βουλευτής Andrew Bridgen αφαιρέθηκε από τον κύκλο των Συντηρητικών – που σημαίνει ότι έχει ανασταλεί η ιδιότητα του και πρέπει να απέχει από κομματικές σχέσεις – εν αναμονή μιας “επίσημης έρευνας” αφού προκάλεσε «μεγάλη προσβολή» από τα σχόλια του που επικρίνουν τα εμβόλια Covid.
Χαρακτηριστικά ο ίδιος είχε πει πως «προκαλούν σοβαρές βλάβες» και η εκστρατεία εμβολιασμού ήταν «το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από το Ολοκαύτωμα».
Το Sky News αναφέρει ότι ο επικεφαλής των Tory Whip Simon Hart είπε:
Ο Andrew Bridgen ξεπέρασε τα όρια, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα στη διαδικασία.

Ως έθνος θα πρέπει να είμαστε πολύ περήφανοι για όσα έχουν επιτευχθεί μέσω του προγράμματος εμβολίων. 
Το εμβόλιο είναι η καλύτερη άμυνα κατά του Covid που έχουμε.
Η παραπληροφόρηση για το εμβόλιο προκαλεί βλάβη και κοστίζει ζωές. 
Επομένως, αφαιρώ τον Andrew Bridgen με άμεση ισχύ, εν αναμονή επίσημης έρευνας.
Ο Andrew Bridgen, ο οποίος έχει επιστημονικό υπόβαθρο, έχει γίνει ο πιο ένθερμος επικριτής του Κοινοβουλίου για τα εμβόλια Covid.
Έγινε έτσι μεγάλος στόχος για τους υποστηρικτές του εμβολίου, οι οποίοι θα αναζητούσαν μια δικαιολογία για να τον τιμωρήσουν και να τον ακυρώσουν, και οι οποίοι, όπως ήταν αναμενόμενο, άρπαξαν την ευκαιρία στο πρώτο «προσβλητικό» πράγμα που θα μπορούσαν να βρουν.
Παρακάτω αναπαράγεται η πρόσφατη ομιλία του στα Κοινά, όπου έθεσε πολλά ζητήματα που άλλοι βουλευτές αποφεύγουν ή δεν θέλουν να μάθουν.

 

Πριν από τρεις μήνες, ένας από τους πιο επιφανείς και έμπιστους καρδιολόγους, ένας άνθρωπος με διεθνή φήμη, ο Δρ Aseem Malhotra, δημοσίευσε έρευνα με κριτές που κατέληγε στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να υπάρξει πλήρης διακοπή της χορήγησης των εμβολίων mRNA του Covid για όλους.
Περιέγραψε την κυκλοφορία του εμβολίου BioNTech-Pfizer ως «ίσως το μεγαλύτερο λάθος της ιατρικής επιστήμης, ως επίθεση στη δημοκρατία, ζημιά στην υγεία του πληθυσμού και διάβρωση της εμπιστοσύνης στην ιατρική που θα δούμε στη ζωή μας».
Είναι ενδιαφέρον ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ούτε μία διάψευση των ευρημάτων του Δρ. Malhotra στην επιστημονική βιβλιογραφία.

Οι νέες αποκαλύψεις

Ο Scott Gottlieb μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer που ήταν επικεφαλής της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) άσκησε πίεση στο Twitter για να λάβει μέτρα ενάντια σε μια ανάρτηση που επισημαίνει ότι η φυσική ανοσία είναι ανώτερη από τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.
Ο Scott Gottlieb έγραψε στις 27 Αυγούστου 2021, στο στέλεχος του Twitter, τον Todd O’Boyle, ζητώντας να λάβει μέτρα ενάντια σε μια ανάρτηση του Dr. Brett Giroir, επίσης πρώην επιτρόπου της FDA.
«Αυτό είναι το είδος των αναφορών είναι επιβλαβείς.
Εξάγει ένα γενικό συμπέρασμα από μια αναδρομική μελέτη στο Ισραήλ που δεν έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους.
Αλλά αυτό το tweet θα καταλήξει να γίνει viral και να βρεθεί στο επίκεντρο των ειδήσεων», έγραψε ο Gottlieb.
Ο Dr. Brett Giroir είχε γράψει με σαφή τρόπο ότι η φυσική ανοσία ή η ανοσία μετά τη μόλυνση, «είναι ανώτερη από την ανοσία του εμβολίου».
Είχε αναφέρει ότι δεν υπάρχει επιστημονική αιτιολόγηση για την απαίτηση απόδειξης εμβολιασμού κατά του COVID-19 εάν ένα άτομο είχε φυσική ανοσία.
«Εάν δεν υπάρχει προηγούμενη μόλυνση; Εμβολιαστείτε!» έγραψε επίσης.
Ο Dr. Brett Giroir επεσήμανε ότι στηρίχθηκε σε μια μελέτη από Ισραηλινούς ερευνητές που διαπίστωσαν, μετά από ανάλυση των αρχείων υγείας, ότι η φυσική ανοσία παρείχε καλύτερη προστασία από τον εμβολιασμό.
Η μελέτη δημοσιεύθηκε αργότερα στο περιοδικό Clinical Infectious Diseases μετά από αξιολόγηση από ομοτίμους.
Οι ερευνητές είπαν ότι τα δεδομένα «έδειξαν ότι η φυσική ανοσία παρέχει μεγαλύτερης διάρκειας και ισχυρότερη προστασία έναντι λοίμωξης, συμπτωματικής νόσου και νοσηλείας που προκαλείται από την παραλλαγή Delta του SARS-CoV-2, σε σύγκριση με την ανοσία δύο δόσεων BNT162b2 που προκαλείται από το εμβόλιο». Το BNT162b2 είναι η εμπορική ονομασία για το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer, το οποίο είναι το κύριο εμβόλιο που χρησιμοποιείται στο Ισραήλ.
Ένας αναλυτής του Twitter που εξέτασε την ανάρτηση διαπίστωσε ότι ο Dr. Brett Giroir δεν παραβίαζε κανέναν κανόνα παραπληροφόρησης, αλλά το Twitter εξακολουθούσε να την τοποθετηθεί με σήμανση για παραπληροφόρηση, ισχυριζόμενη σε όλους τους χρήστες που την είδαν ότι ήταν «παραπλανητική» ενώ υπήρχε και διεύθυνση που έδειχνε «γιατί οι υπεύθυνοι υγείας προτείνουν τον εμβολιασμό για τους περισσότερους ανθρώπους».
Η επισήμανση εμπόδιζε τους ανθρώπους από το να σχολιάσουν την ανάρτηση του Dr. Brett Giroir.
Ο Scott Gottlieb αργότερα έστειλε ξανά μήνυμα στον Todd O’Boyle, επισημαίνοντας μια άλλη ανάρτηση από κάποιον που ήταν επικριτής των lockdown και σκεπτικιστής για τα εμβόλια του Coid 19.
Ο Scott Gottlieb της Pfizer ενεπλάκη και σε άλλες υποθέσεις ζητώντας από το Twitter να λογοκρίνει οτιδήποτε αντιτίθεται στον εμβολιασμό.

Musk για Pfizer: Δόλιες πρακτικές για προώθηση των εμβολίων ειδικά στα παιδιά

Τις εν λόγω αποκαλύψεις κοινοποίησε με tweet του και το νέο αφεντικό της Twitter, Elon Musk ο οποίος φαίνεται πως κήρυξε τον πόλεμο κατά της προπαγάνδας που επιδίωκε η Pfizer για να πλουτίσει.
Αφού αγόρασε το Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Elon Musk προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την δημοφιλή πλατφόρμα και τα όσα διαδραματίστηκαν τους μήνες που η πανδημία «κάλπαζε».
Ο Musk, ο οποίος έχει αποκαλύψει αρκετές φορές στο παρελθόν τη «βρώμικη» δουλειά της πρώην διοίκησης του Twitter, τώρα έχει προσθέσει ένα νέο στοιχείο σχετικά με τα εμβόλια της Pfizer και την πλεκτάνη που έστησε για να κερδοφορήσει.
Στην πραγματικότητα, η εν λόγω εξέλιξη δεν είναι η πρώτη που τίθεται στον δημόσιο διάλογο.
Ο Elon Musk αποκάλυψε μάλιστα με αναρτήσεις του για τον COVID-19 πώς και η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενεπλάκη στο γεγονός.
Οι αποκαλύψεις που έρχονται σήμερα στο φως αφορούν κυρίως την Pfizer, η οποία ανέπτυξε το εμβόλιο COVID-19 που βασίζεται στην τεχνολογία mRNA.
Η εταιρεία φαίνεται ότι επέμενε ιδιαίτερα να εμβολιαστούν τα παιδιά παρόλο που ο κορωνοϊός έχει ελάχιστα ποσοστά επιρροής και επικινδυνότητας πάνω τους.

Στέλεχος της Pfizer: Λευκός Οίκος και διοίκηση Twitter έδρασαν μαζί

Σύμφωνα με την αποκάλυψη που μοιράστηκε ο Alex Berenson, ο Scott Gottlieb της Pfizer, ο Λευκός Οίκος και το Twitter έδρασαν μαζί.
«Ο λόγος για αυτό ήταν να καταστείλουμε τις αντίθετες άπόψεις σχετικά με τα εμβόλια για τον COVID-19 και να κατευθύνουμε τους ανθρώπους σε μια ενιαία… «αλήθεια».
Ωστόσο, υπήρχε μια περίεργη κατάσταση. Ακόμη και όταν ένας γιατρός ονόματι Brett Giroir είπε ότι η «φυσική ανοσία» θα ήταν πιο ωφέλιμη από ένα εμβόλιο, διαπιστώθηκε ότι ήταν ανησυχητικό».
Προσεγγίζοντας ένα ανώτερο στέλεχος του Twitter που ονομάζεται Todd O’Boyle, ο Scott Gottlieb διασφάλισε ότι η ανάρτηση δεν έγινε viral.
Επιβλήθηκε εμπάργκο ακόμη και σε θέσεις όπου αναφέρονταν πως υπήρχε μικρός αντίκτυπος του κορωνοϊού στα παιδιά.
Ο Scott Gottlieb φαίνεται να εστιάζει μόνο στο Twitter.

Elon Musk: Μερικές θεωρίες συνωμοσίας είναι αληθινές!

Επικαλούμενος τις αναρτήσεις του Alex Berenson, ο μεγιστάνας της Tesla είπε: “Ορισμένες θεωρίες συνωμοσίας είναι αληθινές!”. Ωστόσο, αργότερα διέγραψε αυτή την ανάρτηση.
Δεν είναι γνωστό γιατί ο Elon Musk έκανε κάτι τέτοιο.

www.bankingnews.gr

Previous Article

Το Αζερμπαϊτζάν επιδεινώνει την ανθρωπιστική κρίση για τον πολιορκημένο άμαχο πληθυσμό

Next Article

ΕΝΤΟΝΟΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΝ ΕΙΣ ΕΚΛΟΓΗΝ ΚΥΠΡΟΥ