Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν πολύ περισσότερο από τους ανεμβολίαστους

Share:

Σε ακρόαση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η κ. J. Small, διευθύντρια της Pfizer, έλαβε μια ερώτηση από τον Ολλανδό ευρωβουλευτή Rob Roos. Ο Small παραδέχτηκε ότι, πριν από την κυκλοφορία του σκευάσματος της Pfizer, δεν υπήρχαν μελέτες που να διερευνήσουν εάν το προϊόν τους θα μπορούσε να σταματήσει τη μετάδοση του ιού. “Αυτό απονομιμοποιεί πλήρως την ύπαρξη του «πιστοποιητικού υγείας», γιατί όποιος παραλαμβάνει το σκεύασμα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να μεταδώσει τον ιό” ανέφερε ο κ. Νταλιάνης.

“Αυτό που λέμε εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία με αποτροπή αυξημένης μετάδοσης ιού από μη εμβολιασμένο στην κοινότητα, αποδεικνύεται απερίφραστα με τη δήλωση της διευθύντριας της Pfizer”, δήλωσε στον Focus FM 103.6 και το δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο επεμβατικός καρδιολόγος, Αργύρης Νταλιάνης.

“Αν θυμάστε όλα τα μέτρα της υποχρεωτικότητας στηρίχθηκαν στο ότι το εμβόλιο αποτρέπει τη μετάδοση του ιού. Και όλοι οι ειδήμονες υποστήριζαν ότι η μεταδοτικότητα με το εμβόλιο είναι ανύπαρκτη. Ήταν απλά μια υπόθεση, χωρίς να έχει καμία λογική βάση”, σημείωσε.

“Η ίδια η ηγεσία του υπουργείου υγείας, η κα Γκαγκα, βγαίνει σε χθεσινη της συνέντευξη και λέει πως, ότι έγινε για τους υγειονομικους έγινε για να τους προστατεύσουμε. Και βγαίνει και ο κος Πλεύρης που καμία σχέση δεν έχει με την ιατρική, και υποστηρίζει οτι πρέπει να απολυθείτε γιατί είστε κατά της επιστήμης. Όταν η ίδια η επιστήμη, με τη δήλωση αυτή της διευθύντριας της Pfizer λέει ότι δεν κάναμε μελέτες για το ζήτημα της μεταδοτικοτητας και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία. Αυτό που εγώ μπορώ να σας πω, είναι ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία για το αντίθετο. Υπάρχουν μελέτες που διαπιστώνουν ότι μεταδιδουν το ίδιο και μελέτες ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν πολύ περισσότερο από τους μη εμβολιασμένους”, υπογράμμισε ο κ. Νταλιάνης.

“Συνομωσιολόγοι αποδεικνύονται τώρα όλοι αυτοί οι επιφανείς ειδικοί που έβγαιναν και φώναζαν ότι κινδυνεύουμε από τους ανεμβολίαστους. Τώρα πραγματικά, μπορεί να επέμβει ένας εισαγγελέας;”, αναρωτήθηκε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ανέφερε ότι “ηθικός αυτουργός για την αυτοκτονία της Χρυσάνθης είναι ο Θάνος Πλεύρης”.

Previous Article

Ποινική καταδίκη της Θείας Λειτουργίας

Next Article

Ε.Ε για την Αλβανία: H διαφθορά «ζει και βασιλεύει» στην λειτουργία του κράτους