Οι κυβερνήσεις θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των ατόμων»!

Share:

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, υποστήριξε σε συνέντευξη του ότι οι κυβερνήσεις θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των ατόμων. 

Ο Δ.Κούβελας ο οποίος είναι καθηλωτικός σε κάθε του συνέντευξη μίλησε σε κυπριακό ΜΜΕ για τα μέτρα για τον Covid-19 και κυρίως γι’ αυτά τα οποία, όπως είπε, είναι «γελοία».

«Στην Ελλάδα είχαν απαγορεύσει το υποβρύχιο ψάρεμα. Δηλαδή γιατί το έκαναν αυτό; Για να μην κινδυνεύσουν οι ροφοί;», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Υπήρξαν κάποιες ακρότητες, οι οποίες φτάνουν στα όρια του γελοίου και προφανέστατα ένας σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να σκεφτεί ότι τα άλλα μέτρα μπορεί να είναι λιγότερο γελοία. Άρα τα βλέπει όλα υπό ένα φάσμα ανεκδότου και όποτε μπορεί θα τα παρακάμψει».

Την «βόμβα» όμως την πέταξε στη συνέχεια, καθώς σε ερώτηση για το εάν αυτά τα μέτρα τα παίρνουν οι κυβερνήσεις για να κάνουν επίδειξη ισχύος είπε: «Δεν πρόκειται για μία απλή επίδειξη ισχύος. Νομίζω ότι οι κυβερνήσεις θέλουν πια να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των ατόμων. Δεν θέλουν να υπάρχουν άτομα. 

Θέλουν όλοι να έχουμε μία συγκεκριμένη συμπεριφορά, η οποία θα καθορίζεται από το πάτημα ενός κουμπιού ή μιας εντολής. Αυτό αφαιρεί το αυτεξούσιο του ανθρώπου που ο ίδιος ο Δημιουργός του έδωσε».

pronews.gr

Previous Article

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ : ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ

Next Article

Αλλά έλεγαν οι καρτέλες του Δελτίου και άλλα έλεγε η δημοσιογράφος!!!