ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ (ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ) ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΚΑΛΥΦΘΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΗΣ

Share:

Δημήτριος Γάκης

#Την στιγμή, που παγκοσμίως, η κριτική για την ανερμάτιστη εφαρμογή της 4ης δόσης του εμβολίου έχει εκραγεί…
#Την στιγμή που δεν υφίστανται αξιόπιστες μελέτες που να στηρίζουν την γενικευμένη εφαρμογή της
#Την στιγμή που κορυφαίοι Κλινικοί Ανοσολόγοι προειδοποιούν, ότι όχι μόνο δεν προφυλάσσει, αλλά αντιθέτως αυξάνει τον κίνδυνο νόσησης και όχι μόνο αυτό….
#Αλλά ο Prof of Clinical Immunology Robert Clancy, από την Αυστραλία (τιμήθηκε πρόσφατα με την μέγιστη τιμή για την προσφορά του) λέει ότι ΝΟΣΟΥΝ ΒΑΡΥΤΕΡΑ , κάτι που εξηγεί ανοσολογικά και ομολογώ ότι το άκουσα, τεκμηριωμένα δημόσια, από επιστήμονα αυτού του μεγέθους για πρώτη φορά.
#Η πολλάκις ελεγχόμενη και εκτεθείσα Επιστημονικά και Ηθικά Επιτροπή Εμβολιασμών συνέστησε την 4η δόση και σε νέους άνω των 30 ετών!
#Η Επιτροπή που δεν αποτελείται από Επιστήμονες που έχουν το ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ και που καλύπτεται από τον ενοχοποιητικό μανδύα της Νομικής Ασυλίας. Ντροπή τους.
#Δεν φτάνει που δεν έχουν τολμήσει να αρθρώσουν λόγο για τις «ξαφνικίτιδες» των νέων, για την αύξηση των θανάτων παιδιών, για την μη δημοσιοποίηση των παρενεργειών, για την δημόσια καταγγελία του καθ. Βλαχογιαννόπουλου κλπ τώρα «συνιστούν» 4η δόση και στους άνω των 30 ετών… Βασιζόμενοι που; Που;

Previous Article

«Συν πάσι τοις Αγίοις»

Next Article

Μια πάμπλουτη και καταχρεωμένη «ελίτ» κυβερνά αυτόν τον τόπο