Ολο απορίες έχει ο ΣΥΡΙΖΑ

Share:

Όλες οι απορίες του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλούνται στην Εκκλησία; Γιατί είναι ανοικτές οι εκκλησίες;  γιατί κοινωνούν οι πιστοί από την ίδια λαβίδα; γιατί δεν φορούν υποχρεωτικά μάσκα οι πιστοί; Γιατί αγαπητοί Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ο Ναός είναι Οίκος Θεού και όπου υπάρχει η χάρις του Θεού δεν υπάρχει ασθένεια και μόλυνση.

«Εδώ και έναν μήνα περιμένουμε μία εξήγηση από την κυβέρνηση για ποιο λόγο κατήργησε την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα πολυκαταστήματα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας ότι «σήμερα, αφού τα κρούσματα έχουν αυξηθεί ραγδαία, η κυβέρνηση τρέχει άρον άρον να επιβάλλει εκ νέου την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε μία σειρά από κλειστούς χώρους και καταστήματα λιανικής».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ρωτά επιπλέον «για ποιον λόγο και παρά τις αντίθετες εισηγήσεις των ειδικών, η κυβέρνηση δεν προχωρά στην υποχρεωτική χρήση μάσκας και στις εκκλησίες, όπως κάνει εκ των υστέρων σε μια σειρά από χώρους μαζικής συνάθροισης;». Αναφέρει ότι «εν μέσω πανδημίας, το εξαιρετικά σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας δεν μπορεί να μετατρέπεται σε πεδίο πειραματισμών, παλινωδιών και πολιτικών τακτικισμών της κυβέρνησης».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

Previous Article

Η εκκλησία είναι το σώμα του Χριστού και ο Χριστός θέλει το πρόσωπό μας καθαρό

Next Article

ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ – ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!

Διαβάστε ακόμα