Όταν η απόκλιση περιγράφεται ως φυσιολογική

Share:

‘Οταν το ίδιο το υπουργείο Παιδείας μέσα από τα σχολικά βιβλία προωθεί την σεξουαλική απόκλιση, όταν το ίδιο υπουργείο προωθεί την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από το νηπιαγωγείο, τότε αναρωτιόμαστε δεν είναι φυσιολογικά τα φαινόμενα κακοποίησης των ανηλίκων που αποκαλύφθηκαν τελευταία στη πατρίδα μας. Όταν τα παιδιά μας μεγαλώνουν με αυτά τα πρότυπα τότε τι άνθρωποι θα καταλήξουν; Θα μάθουν άραγε να σέβονται τον συνάνθρωπό τους, το άλλο φύλο;

Η γιατρός Παναγιώτα Χατζηγιαννάκη, ιδρυτικό μέλος του κινήματος «Μαμά, μπαμπάς και παιδιά» μιλά για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα που

Τι περιμένουν να αντιδράσουν γονείς και καθηγητές; Βιβλίο της Α’ Γυμνασίου περιγράφει τη σχέση 25χρονου με 15χρονη.

Σφοδρές αντιδράσεις  προκάλεσε ένα κείμενο που διδάσκεται στην α’ γυμνασίου και το οποίο περιγράφει την σχέση ανάμεσα σε έναν 25χρονο και μία 15χρονη.

Πολλοί ήταν οι χρήστες των social media που αντέδρασαν έντονα, λόγω και της περιόδου την οποία διανύουμε μετά τις καταγγελίες που έχουν γίνει.

Στο βιβλίο της νεοελληνικής γλώσσας της α’ γυμνασίου, αναλύεται η σχέση ανάμεσα στον 25χρονο Σάκη και την 15χρονη Αλέκα, με πολλούς να λένε ότι προκαλεί, αφού διδάσκεται σε 13χρονα παιδιά.

Γράφει το βιβλίο ότι ο Σάκης είναι ηλεκτρολόγος, έχει δικό του μαγαζί και είναι μεγαλύτερος των κοριτσιών. Τα είχε φτιάξει με την Αλέκα, μια από τις μαθήτριες της τάξης. Ψηλή, αδύνατη, με κοντά ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια.

Στα 15- 16 όπως όλες τους. Η Αλέκα ήταν η πρώτη που έβγαινε ραντεβού εδώ και μήνες. Ο Σάκης την περίμενε κάθε μεσημέρι στην άλλη γωνία και έφευγαν μαζί. όλες έτρεχαν να τον δούν. Ήταν ο πρώτος έρωτας της τάξης.

Είναι ένα κείμενο που διδάσκεται στην α’ γυμνασίου και το οποίο περιγράφει την σχέση ανάμεσα σε έναν 25χρονο και μία 15χρονη.

romioitispolis.gr

Previous Article

Η δαιμονολατρεία, ο απόλυτος ξεπεσμός του ανθρώπου

Next Article

Ρουμανική Εκκλησία: H τέλεση της Βαπτίσεως δεν αλλάζει

Διαβάστε ακόμα