Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί

Share:

Πόσο σύγχρονα είναι αυτά τα λόγια του Ιησού Χριστού στις ημέρες μας. Ο κ. Γιαννούλης Χρήστος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως σαδισμό και κτηνωδία τα μπάρμπεκιου με ψήσιμο χοιρινού και κατανάλωση αλκοόλ δίπλα από δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, ζητώντας, μάλιστα, να υπάρξουν ποινές. Οι ενέργειες αυτές υποστηρίζει προσβάλλουν το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων. Δεν είδαμε όμως κ. Γιαννούλη καμία δημόσια τοποθέτηση σας για την προσβολή του ορθοδόξου χριστιανικού αισθήματος, όταν προσβάλλεται η νηστεία της Μ.Παρασκευής και καλούνται Έλληνες δημόσια να διακωμωδήσουν την νηστεία και να την καταλύσουν. 

Ποικίλες αντιδράσεις στους κόλπους του Twitter προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, κατά την παρεμβασή του στην συζήτηση για την τροποποίηση των Ποινικών Κωδίκων. Συγκεκριμένα, ο κ. Γιαννούλης χαρακτήρισε ως σαδισμό και κτηνωδία τα μπάρμπεκιου με ψήσιμο χοιρινού και κατανάλωση αλκοόλ δίπλα από δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, ζητώντας, μάλιστα, να υπάρξουν ποινές.

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι υπάρχουν καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά που προσβάλουν το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων δίπλα από δομές φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης και πρότεινε απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα να εισαχθούν ποινές για τους… ψήστες!

Η παραπάνω τοποθέτηση, ξεσήκωσε τους χρήστες του Twitter, που «απάντησαν», οι περισσότεροι με ειρωνική διάθεση. «Γιαννούλη με λένε και μένα παιδιά αλλά προτείνω μπάρμπεκιου παντού με κάθε είδους κοψίδια, κάτω στην καταπίεση των μερακλήδων της ψησταριάς!» ανέφερε ένας χρήστης, ενώ άλλος προτίμησε τη… χιουμοριστική οδό, τονίζοντας πως… «εγω συμφωνω με συντροφο Γιαννουλη και προτεινω αυτοφωρο σε οσους γιορταζουν τσικνοπεμπτη».

protothema.gr

Previous Article

Ὁ Ψευδοκιέβου εἰς τὰς Ἀθήνας;

Next Article

Ἐπίκαιροι σκέψεις Πόσο προοδευτικὰ ἦταν τὰ ἀκυρωθέντα ἀπὸ τὸ Σ.τ.Ε. Θρησκευτικά

Διαβάστε ακόμα