Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής απαγόρευσε την εξαίρεση από τον εμβολιασμό για λόγους θρησκευτικής συνείδησης!

Share:

Ενω Αμερικάνοι Δικαστές δέχονται την εξαίρεση από τον εμβολιασμό για λόγους θρησκευτικής συνείδησης, ο Αμερικής Ελπιδοφόρος το απαγορεύει! Η Διοικούσα Εκκλησία για άλλη μια φορά ακολουθεί τις εντολές της Πολιτείας με μεγαλύτερη “ευλάβεια”(Σχόλιο Ο.Τ.)

«Κανένας πιστός δεν μπορεί να εξαιρείται από κανέναν εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένου και του εμβολιασμού για τον  κορωνοϊό, για λόγους θρησκευτικής συνείδησης.»

Αυτό ανέφερε εχθές η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν της και την ανάρτηση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως επισήμανε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, οποιαδήποτε επιστολή ή πιστοποιητικό εξαίρεσης από τον εμβολιασμό για τον  κορωνοϊό, εκδιδόμενο από οποιονδήποτε κληρικό τής Αρχιεπισκοπής Αμερικής, θεωρείται άκυρο, ενώ μια τέτοια πράξη απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά!

Μάλιστα, η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος προτρέπει τους πιστούς της ύστερα από ιατρική εξέταση και έγκριση να εμβολιάζονται με τα εγκεκριμένα εμβόλια για τον κορωνοϊό.

Μάλιστα η Αρχιεπισκοπή Αμερική χαρακτηρίζει όσους εκφράζουν ανησυχίες, προβληματισμό ή σκεπτικισμό για τα εμβόλια ως άτομα που «διαδίδουν ψευδείς και επιστημονικά αβάσιμες, συνωμοσιολογικές θεωρίες» και κυκλοφορούν ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

pronews.gr

Previous Article

Ο πρόεδρος του Μαυροβουνίου κατεργάζεται τον διχασμό του πληθυσμού της χώρας του και με θρησκευτικά κριτήρια

Next Article

O Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως διεκδικεί ειδικά προνόμια παρόμοια με εκείνα του Πάπα