Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο Φανάρι

Share:

Επίσκεψη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου πραγματοποίησε σήμερα, ο μακαριώτατος Aρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, προκειμένου να ευχηθεί τον κ. Βαρθολομαίο για τα αυριανά ονομαστήριά του.

Κατά την άφιξή του, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο μακαριώτατος, δήλωσε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ: “ Ερχόμαστε σήμερα, με την ευκαιρία της εορτής του Παναγιωτάτου Πατριάρχου μας, να του ευχηθούμε να του δίνει ο Θεός δύναμη να συνεχίζει το ευλογημένο έργο του”.

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, που συνοδευόταν από τους μητροπολίτες Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο και Γρεβενών Δαβίδ, τον πρωτοσύγκελλό του, επίσκοπο Θεσπιών Συμεών, τον αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της εκκλησίας της Ελλάδος, αρχιμ. Φιλόθεο Θεοχάρη, και τον πρόεδρο της αδελφότητος των Οφφικιάλων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, “ Παναγία Παμμακάριστος”, άρχοντα ορφανοτρόφο Γεράσιμο Φωκά, έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από τον οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Το απόγευμα, στις 6, ο μακαριώτατος παρέστη στον εσπερινό για την αυριανή εορτή της μνήμης των αγίων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα, στον οποίο χοροστάτησε ο Παναγιώτατος, στην Ι.Μ.Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή.

ΑΠΕ

Previous Article

Ο Πρόεδρος Ποροσένκο και ο Επιφάνιος με εξαπάτησαν!

Next Article

Ενα αποκαλυπτικό βίντεο για την εκκλησιαστική κατάσταση στην Ουκρανία

Διαβάστε ακόμα