Ο Δήμος Κορδελιού ζητάει τα στοιχεία από τον ΕΟΔΥ…

Share:

Μπράβο στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου που ζητάει από τον ΕΟΔΥ τα στοιχεία που αξιολόγησαν οι αρχές ώστε να αποφασιστεί παράταση της καραντίνας στην περιοχή. Δεν πρέπει οι δημοτικές αρχές να παραμένουν απαθείς και να ανέχονται με ένα μόνο τηλεφώνημα να κλείνει ολόκληρος ο δήμος. Πρέπει να ζητούν και να ελέγχουν τα στοιχεία που τους παρέχεο ο ΕΟΔΥ.

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Ζητά στοιχεία από τον ΕΟΔΥ για την παράταση του lockdown στην περιοχή

Τα στοιχεία που οδήγησαν στην παράταση του lockdown μέχρι τις 8 Μαρτίου, στον Δήμο Κορδελιού- Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη ζήτησε ο δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ο κ. Μανδαλιανός επικοινώνησε με τον κ. Αρκουμανέα προκειμένου να ζητήσει λεπτομέρειες σχετικά με την επιδημιολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η περιοχή.

Ο κ. Μανδαλιανός ζήτησε να μάθει τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων με το νοτιοαφρικανικό στέλεχος, τα οποία στάθηκαν αφορμή για αυστηρά υγειονομικά μέτρα, ενώ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του σχετικά με την αποτελεσματικότητα του τοπικού lockdown όπου ζουν 150.000 πολίτες που μετακινούνται καθημερινά εντός κι εκτός Δήμου για εργασία, ενώ ο κ. Αρκουμανέας, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε πως θα δώσει στον δήμαρχο λεπτομερείς απαντήσεις με όλα τα στοιχεία.

«Είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας, οι οποίοι δοκιμάζονται οικονομικά και ψυχολογικά από τα παρατεταμένα αυστηρά υγειονομικά μέτρα και αναζητούμε απαντήσεις για τα ειδικά μέτρα που λαμβάνονται για τον τόπο μας», επισήμανε ο κ. Μανδαλιανός εν αναμονή της επικείμενης ενημέρωσης από τον ΕΟΔΥ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Previous Article

Η Εκκλησία κοινωνία λυτρώσεως ή θρησκευτικής ικανοποιήσεως;

Next Article

Όσα είδαμε με τα μάτια μας και ακούσαμε με τα αυτιά μας